Szájsebészeti beavatkozás mennyire fájdalmas?
Nekem nemrég volt egy ilyen húzásom sebészeten, nem fájt semmi. A szurik nagyon rosszak, főleg amit a szájpadlásba adnak, de ez csak pár mp ( én hármat kaptam). Utánna nem fájt semmi, csak furcsa kellemetlen érzés.
Amikor kiment az érzéstelenítő, akkor volt rossz, de írtak fel cataflamot, azt sajnos napi 2-3-at szednem kellett a varratszedésig, de utána már semmi nem volt.
Hú, basszus. Akkor remélem nem fogok érezni semmit belőle.
Rendben, köszönöm! Kitartás, reméljük nem lesz annyira rossz :/
#2 vagyok, nekem tegnapelőtt egy alsó bölcsességfogamat műtötték ki íny és csont alól, eléggé mélyen volt. Maga a beavatkozás nem fájt, zsibbadt az arcom mert 3 szurit is kaptam. mikor a fogam kijott a helyéről, akkor éreztem pár pillanatig hasító fájdalmat, de nem volt olyan vészes, kb 20-25 percig tartott. Akkor kezdett fájni, mikor kiment az érzéstelenítő, illetve evésnél, beszédnél rossz érzés, mert húzódik a seb. Tegnap nagyon durván feldagadt a fél arcom, ma már egy fokkal jobb.
De ha neked sima kinőtt rágófogat tavolitanak el, akkor ennél csak jobb lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!