Bölcsességfog gyökerének eltávolítása szájsebészeten. Mennyire fáj maga a beavatkozás, illetve utána?
Nincs fog, nincs amit megfogjon, ezt ki kell vágni. Mint írtam, legalább 20 éve kihúzták azt a fogamat. A gyökér alsó fele- kétharmada maradt bent. Már sok éve begyógyult, kívülről semmi nem látszik, csak az íny.
Tehát nem sima fogorvos csinálja, hanem szájsebészetre küld.
Nem a kerdeshez tartozik, es tudom,hogy 20 eve volt, de a helyedben minden kovet megmozgatnek, hogy megtalaljam azt az elmebeteg “fogorvost”, aki ezt tette velem.
Egyebkent, ha nincs gyulladas, egy jo szajsebesz gond nelkul kiveszi.
Az a baj, hogy már fogalmam sincs, ki húzta ki. :/
Ha már beletörte, legalább lett volna benne annyi, hogy szól...
Most kisebb gondom is nagyobb annál, mint hogy ezt nyomozgassam.
De most ki kell szedetnem. És para van. :(
Csontból???? Basszus, erre nem is gondoltam. :/
Akkor ez az állkapocsban van, ha jól gondolom, nem simán az ínyben?
Kerdezo, nekem vozszintesen csontban fekvo, teljesen iny alatt levo fbolcsessegfogamat mutottek ki, ezzel egyutt a felsot is kimutottek egy idoben.
Minimalis fajdalmam sem volt, es mar masnap teljesen szuperul voltam, 1 (!!!!), ismetlem : egyetlen egy ibuprofent vettem be a mutet utan, tobbre nem volt szuksegem.
Szoval ne felj, minden rendben lesz.
Viszont valassz JO orvost!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!