Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fog csiszolás nagy fájdalommal...

Fog csiszolás nagy fájdalommal jár??gyökér kezelésen voltam,abból semmit nem éreztem mèg a doki is csodálkozott hogy egy hangom sem volt ☺️ már ismer utoljára szinte sikitottam mikor 3 gyulladt gennyes fogat egyszerre huzott😥Most jön a csiszolás..

Figyelt kérdés
Fog csiszolás..
ma 17:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Érzéstelenítésben semmi nem szabad, hogy fájjon. Gyulladt fogat nem szokás kihúzni, előbb leviszik a gyulladást.
ma 17:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, utána mondta csak hogy hát ezek mind be voltak gyulladva azért volt ekkora fajdalom,féltem is mikor mentem a gyökér kezelésre,de hála istennek semmit nem éreztem belőle,most jön még a csiszolás felső 5 fog és utána a korona rá..ja mèg egy csap lesz berakva és utána arra a korona..Már minden bajom van csak rá gondolok.
ma 17:29
 3/5 anonim ***** válasza:

14 fogamat csiszolták koronák és hidak miatt, 1 csapot csináltak, semmi fájdalom nem volt. Csak időben volt sok.

Gyulladt fognál fájdalmasabb dolog nem igazán történhet a szádban, szóval innentől már jó leszel.

ma 17:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen mondta is a doki hogy ez kicsit hosszadalmas lesz,2 órát számolt rá,2 re megyek és 4 re van be írva a következő,mondta csiszolás csap és lenyomat vétel,több röntgen is lesz közben.Mindegy már csak legyek túl rajta Ultracain-t használt nekem mondta jobb mint a lidokain..
ma 17:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Húzásnal lidojaint adott azzal is fújta be az inyt érzéstelenítő előtt úgy már az érzéstelenítés sem érezni.
ma 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!