Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Min múlik, hogy magán fogorvos...

Min múlik, hogy magán fogorvosnál mennyit kérnek tömésért?

Figyelt kérdés
Tehát voltam 3 hét különbséggel tömésen. Mindkét fognál pontosan ugyanaz a helyzet volt: nagyon mélyen szúvasak voltak, nagyon sokat kellett fúrni és tömni ill. mindkettő úgy indult, hogy gyökérkezelés lehet belőle. Főleg a másodiknál. Ehhez képest a második olcsóbb lett pár ezerrel, mint az első. Nem panaszkodom. :) Csak kíváncsi vagyok. Szerintem időben kb. ugyanannyi idő volt a kettő.

ma 08:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Azt szokták nézni, hány felszínű a tömés, kér-e érzéstelenítést az ember, meg milyen anyag a tömés.
ma 09:11
 2/2 A kérdező kommentje:

1

Köszi.

Akkor talán az érzéstelenítő árában lehet a különbség, az első az felső fogsoron volt és vmi nagyon gyorsan felszívódó volt, nagyon hamar ki is ürült. Az alsó fogsorra olyat kaptam, hogy kb. 6-7 órával később ment ki a hatása (mert ott tényleg nagyon úgy nézett ki, hogy gyökérkezelés kell).

ma 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!