Ilyen rossz fogakat hogy húznak ki? Valaki leírja részletesen? Háziorvos észrevette, szólt anyámnak, ő meg már hívja is a fogorvost. De én nem akarom hogy kihuzzák.
4 rossz fogam van a tobbi nem lyukas, az orvos is megerősítette.
Nyilvan mondta az iskolafogorvos, meg tisztaban voltam en is vele, de akkora barom kreten hogy ha a falat vakarnam sem mennek hozza. Allandoan megalaz mindenkit raadasul 80-an bent vagyunk egyszerre a rendelobe mindenki hall mindent, hat koszonom nem kerek belole, ellogtam az utobbi idoben a szurest mert nem hianyzik hogy alazzanak.
Szolhattam volna a szuleimnek de nem tettem mert valamiert azt hittem hogy minden orvos ilyen. Akihez anyam vitt, rendesnek tunik de kisebb sokkent ert azert hogy reggel meg semmi olyasmi terv hogy fogorvoshoz megyek, este meg mar ki is szedtek az egyik fogam. Azert hagyhattak volna egy kis idot hogy felkeszuljek gondolom mindenkit szarul erint hs kozlik vele, hogy kiszedunk 3 fogadat hiaba voltam tisztaban en is hogy ki kellene huzni kettot biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!