Ilyen rossz fogakat hogy húznak ki? Valaki leírja részletesen? Háziorvos észrevette, szólt anyámnak, ő meg már hívja is a fogorvost. De én nem akarom hogy kihuzzák.
Oké, köszi. A többi fogam szerintem nem is lukas, meg az egyik alsó hasonló mint ez, de abból több van meg, meg a masik oldalon ugyanez a fogban van egy jo nagy lyuk, de a többi szerintem teljesen ép. :/
A tejfogaim rosszak voltak, sokáig azt hittem hogy ezek is azok, de nem estek ki, meg a hazidoki is azt mondta hogy ezek maradok. :(
10.48-as vagyok
Kesobb kellett, de nem ilyen okbol.
Az egyik ragofogamat azert kellett kihuzni, mert egy doki rosszul gyokerkezelte, ez kesobb egy rontgen alkalmaval derult ki, hogy az ott egy idozitett bomba, egy goc, barmikor begyulladhat. Egy masik ragofogamba egy masik fogorvos nagyon nagy tomest rakott, ami egy masfel ev utan megroppant, es eltort. A fajos, rossz fogaimat mind tomtek vagy gyokerkezeltek.
Értem, köszi! :(
Mi már úton vagyunk, eléggé félek is most már.
Remélem nem húznak ma fogat.
Szurkoljatok legyszi.
Nekem fogszabalyzot tettek fel azota, es ezaltal eltunnek a lyukak. Osszesen 9 fogamat huztak mar ki, ebben 3 bolcsessegfog is benne volt. A foghuzas kellemetlen egyebkent a legkevesbe, a gyokerkezelessel sincs bajom, en a tomest nem szerettem soha, mert ott masok az eszkozok, kenyelmetlenebb is.
Viszont marad egy ures helyem igy is az egyik oldalon, oda majd valoszinuleg implant kerul.
Na túlélted?
Am cukrot eszel cukorral meg nem mosol fogat, vagy hogy tud valakinek így szétrothadni a foga ennyi idősen?
Túl, kihuztak az egyik felsőt, de en azóta csak bogok. Olyan erzesem van, mintha megcsonkitottak volna.
Csináltak röntgent elotte, az egyik alsót is ki kell húzni, de pont azt ami csak olyan, mintha lyukas lenne, de valami gyulladas van a gyokerenel, meg a felsoknel is. A masik alsot megprobaljak majd gyokerkezelni. Kettot akartak huzni egyszerre, de nem engedtem, alul-felul ki akartak huzni ugyanazon az oldalon.
Amugy nem huztak volna ma, de az utanam levo beteg lemondta az időpontot mikozben rontgenen voltam, igy felajanlottak, anya meg meg se kerdezte, hogy mit szeretnek, mondta, hogy csinaljak. Most nagyon haragszom ra...nagyon hirtelen jott ma ez az egesz. :((
Most meg bent van a gez, elegge verzik, nem merem kikopni, de hanyingerem van a ver izetol. Amugy nehezen jott ki, szet kellett furoval furni es egyenkent szedtek ki a gyokereket. Mutattak is a nagy gennyzacskot rajta de nem hittek el, hogy nem fajt eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!