Ha sokszor úgy megyek el a barátaimmal úszkálni/fürdeni, hogy nagyon rossz kedvem van akkor mekkora az esélye, hogy előbb-utóbb én is jól érzem magam? (lent részletesebben)
16 éves lány vagyok és depressziós lettem.
Szeptembertől fogok pszichológushoz járni,de addig túl szeretném élni a nyarat.Ha tudok magamtól próbálok változni és jobban lenni.Elment az életkedvem,semmire sincs kedvem már arra sincs amit eddig nagyon szerettem csinálni,
tavaly imádtam futni,illetve rajzolni de már ahhoz sincsen kedvem,elvileg nagyon szeretek ilyen melegben úszkálni természetes vízben,de ahhoz sincsen kedvem.
Ma elmentem egy ismerősömmel úszkálni nem volt hozzá kedvem de elmentem és nem éreztem magam jól minél előbb haza akartam jönni.
Vasárnap megyek két ismerősömmel biciklizni utána szintén úszkálni két ismerősömmel és szintén nincsen kedvem,de ha itthon maradnék nem csinálnék semmit csak feküdnék és zenét hallgatnék.Ha nem szeretnék akkor ne erőltessem,vagy mit csináljak ki kéne valahogy mozdulnom,előbb utóbb talán jól fogom magam érezni(vagy jobban)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!