Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Rossz kedvem van, magamba...

Rossz kedvem van, magamba fordultam, hogy jöhetnék ki ebből?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre magamon, hogy pár napja teljesen magamba fordultam, nem érdekel semmi, nem akarok beszélni senkivel, csak fekszek a szobámban és nem csinálok semmit. Néha képes vagyok órákig csak a plafont bámulni és a fejemből kinézni. Szeptembertől főiskolára illetve koleszba megyek, de már csak ha ebbe is belegondolok, elmegy mindentől a kedvem. Nincs kedvem ismerkedni, se az új környezethez, egyszerűen semmihez. Pedig én nem ilyen vagyok. Rosszul érzem magam, ha utcára kell mennem, mert azt érzem hogy nálam mindenki trendibb és menőbb, és engem lenéznek. Pedig nem ódivatúan öltözködök vagy semmi ilyesmi, csak nem szeretek az árral sodródni. Egyedül akarok lenni, és szeretek is egyedül lenni, de ez már nem a normálisnak mondható kategória. Mit csináljak, hogy ne legyek ennyire magamba fordulva?
2012. júl. 30. 13:17
 1/2 anonim ***** válasza:

dolgozd fel ami miatt azt érzed hogy lenéznek, ennek az oka a gyerekkorodra tehető

elő kell hívni az emlékképet, emléksort és feldolgozni ami veled történt

a legjobb módszer erre a belső gyermek meditációk, tanulj önismeretet, relaxálni, meditálni

2012. júl. 30. 15:16
 2/2 anonim válasza:
Őszintén szólva nehéz ehhez segítségként szolgáló kommentárt írni. Hiszen elsőnek meg kéne tudnod az okát a rossz kedvednek! Magát a forrást. S ha az megvan, csak akkor lehet bármerre is mozgolódni. Tán valaki megbántott? Összetört egy álmod? Csalódtál? Elnyomottnak érzed magadat? Vagy csak szimplán alacsony az önértékelésed véleményem szerint. És ezen csak te tudsz segíteni, minden agyban dől el! Ha túl tudsz lépni, akkor van rendben.
2013. aug. 9. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!