Mi bajom van? :S:SMár teljesen magamba fordultam, és önértékelési gondjaim is vannak.
Figyelt kérdés
Lefogytam kb 2 hónap alatt 5 kg-ot.Elmentem vérvételre minden ok. Megnézték a pajzsmirigyem is,az is tökéletesen működik.Stressztől fogyhattam?Létezik?Mert volt egy depis időszakom,ami még a mai napig is tart.Naponta 700-800 kalóriánál többet nem bírok megenni,pedig kiszámoltam,hogy a hízáshoz 1400 kalóriát kellene fogyasztanom naponta...vagyis a dupláját:S:Sde nem megy,nem fér belém,kihánynám:STúl vékonynak látom magam (168 cm 50 kg),és nagyon idegesít,már azon vagyok,hogy nyáron ki sem lépek az utcára.Mitől hízhatnék LÁTVÁNYOSAN és gyorsan?
mai kajám:
reggeli: 1 lekváros péksüti
10 óra körül: 1 rántotthús,kevés krumplipürével
13:00 1 kisméretű csokis süti.
ENNYIT ETTEM MA ,ÉS NEM VAGYOK ÉHES!!!!Mit kezdjek magammal,nem akarok így élni?!:(
2011. márc. 12. 14:44
1/10 anonim válasza:
jajj ne hülyéskedj már. miért nem akarsz így élni ? 168 cm 50 kg az pont jó, max egy két kiló rádférne, de nem drasztikusan. a depitől pedig fogyhattál igen. nagyon sokmindent befolyásol.
2/10 A kérdező kommentje:
Azért mert 2 hónapja olyan jól néztem ki...voltak combjaim ,formás fenekem stb..aztán lement az 5 kiló,még a fenekem is löttyedt lett !!tiszta lapos,és nagyon irritál,már nem merek tükörbe nézni..minimum 8 kiló kellene ! köszi a választ.
2011. márc. 12. 14:53
3/10 PintyiPintyöke válasza:
Talán kicsit vékony vagy, igen, de elsősorban, mindenkinek más a szép, ezt ne feledd. Persze, saját magadnak kell tetszened! Kezd azzal hogy nem parázol, nyugodj meg és kényeztesd, csábítgasd magad olyan ételekkel amiket igazán megkívánsz, ami jól esik. Próbálj társaságban enni, olyankor mindég többet eszünk mint egyedül, ne próbálj sokat enni egy féléből, inkább kicsi ezt, kicsi azt. Szerintem el múlik a depis időszakod és vissza szedsz minden kilót, nincs nálad semmi gond. Én fogytam stressztől 3 nap alatt 2 kg, és aztán helyreált minden...
4/10 anonim válasza:
Eggyet értek az elsővel. 168 cm és 50 kg az pont jó. Én is körübelül ennyi vagyok és nem vagyok sovány egyáltalán..
5/10 anonim válasza:
A mai kajádról meg annyit hogy azis pont jó. Én ma még kevesebbet ettem nálad, és nemvagyok éges..
7/10 anonim válasza:
Sajnos az idegtől, vagy depitől nagyon hamar, nagyon sokat lehet lefogyni. Én is ebben a cipőben járok. Szerintem ideggyógyászatra kérj beutalót, hogy időben kezeljenek.
8/10 anonim válasza:
168 cm és 50 kg tökéletes. Miért akarsz hízni? Sportolj, ha szép kerek feneket akarsz.
9/10 A kérdező kommentje:
Szerintem MINIMUM 56 kg kellene 168 cm-hez...és akkor még lehet,hogy keveset mondtam....próbáljátok velem elhitetni,hogy pont jó,de felesleges mert ez VÉKONY..:S
2011. márc. 13. 07:37
10/10 anonim válasza:
Én 167 cm vagyok és 51 kg voltam, aztán jött a baba, most szeretném visszanyerni akkori súlyom,de nem jön össze. Hát én irigyellek! Tudom neked ez nem vigasz. De tényleg jól nézel ki így. A stressztől fogyhatsz, fogadd el ezt a helyzetet ami most van, megnyugszol, jobb lesz az étvágyad és visszanyered az 5 kg-t. Nálam is volt ilyen még rég, válás után, depis voltam, na akkor lementem 50 alá durván, nem tudom pontosan mennyi voltam de zörögtek a csontjaim, csak mikor idegileg rend bejöttem, akkor alkatilag is jobb lett, de én meg ezt az 51-52 kg-ot is sokalltam, pedig annyi kell. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!