Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez tikkelés, vagy rossz szokás?

Ez tikkelés, vagy rossz szokás?

Figyelt kérdés
Akarva-akaratlanul húzogatom a nyakam, ropogtatom... Már vagy 4 éve ezt csinálom, bár előtte az orromat húzogattam fel. Ha ezeket nem csináltam/csinálom, akkor elönt valami rossz érzés, és ha sokáig nem csinálom, akkor sokkal nagyobb "roham" jön rám... Próbálom türtőztetni magam, de nagyon nem szokott menni. Sokszor próbáltam magam leszoktatni erről, de nem megy egyszerűen... :( Nagyon remélem, hogy ez csak rossz szokás, és nem tic!:( Szerintetek? Köszönöm előre is a válaszokat!
2012. aug. 4. 21:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez nem tik, inkább kényszercselekvés.
2012. aug. 4. 23:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Erre nem gondoltam még, maximum átfutott az agyamon, mert sokan belém okoskodták, hogy ez tikkelés... De most, hogy mondod, ez valószínűbbnek hangzik! Köszönöm a választ!
2012. aug. 5. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!