Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért nem tudok más helyen...

Miért nem tudok más helyen vizelni?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy ha elmegyek otthonról, pl suli vagy akárhova, akkor csak állok a wc előtt akár 20-30 perceket mire megindul. Még ha nagyon-nagyon kell, akkor is. Egyszerűen csak otthon tudok normálisan wc-re menni. Mi okozhatja ezt, vagy miért van ez?

2016. márc. 16. 16:28
 1/5 anonim ***** válasza:
58%
Tudat alatt az van benned,valaki figyelhet,vagy épp melléd állhat valaki .Ez olyan idegi hatást okoz,hogy nehezen nyit a vizelet elzáró szelep.Ez egyébként a nagyon szégyenlősökre jellemző .Előre nézz csak ,ne mással foglalkozz .
2016. márc. 16. 17:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy komoly betegség. Van itt gyakorin egy srác, akinek ugyanez a baja.
2016. márc. 16. 22:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Probalj zenet hallgatni, pl. fullhallgatoval, lehet segit ellazulni. Egyebkent nekem is vam ilyen gondom, de nem ilyen durva jellegu, nalam csak nehezebben indul be..
2016. márc. 16. 22:21
 4/5 anonim ***** válasza:
80%
Hát szerintem mert félsz, hogy az ott nem olyan szép tiszta esetleg, mint otthon, vagy tán így nem annyira esztétikus látvány esetleg, és kicsit kényelmetlenül érzed magad tőle.
2016. márc. 16. 22:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nagy WCzni nem tudok. Vagyis inkább nem szeretek máshol. Otthon szeretek nyugodtan. Amúgy is fél órát szoktam ülni a budin szóval... :D
2016. márc. 17. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!