Zavaró helyen nő az arcomon a szőr, ezzel mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
linkelt képen pirossal jelölt helyen is nő az arcszőrzetem, de engem nagyon zavar, borotválni is fájó szívvel borotválom, mert félek, hogy csak erősebb, és több lesz. Nem tudom mi tévő legyek, hogyan tudnék én ettől megszabadulni? Lézeres szőrtelenítés? Vagy mégis mit tudok ajánlani?
2015. dec. 26. 14:04
1/11 anonim válasza:
Menj el kozmetikushoz és leszedi gyantával. Attól nem erősödik és lassabban nő majd vissza.
2/11 anonim válasza:
Jason Statham-nak is ott nő a szőre. Mégis imádják. :D
3/11 anonim válasza:
milyen nemű vagy?
ha nő, akkor eredhet hormonális problémából, érdemes kivizsgáltatni
addig pedig gyantáztatás, szőkítés, csipeszelés
szerintem a lézeres megoldás egészségtelen, mert csak roncsolja a bőrt
4/11 A kérdező kommentje:
férfi 21 éves
2015. dec. 26. 14:39
6/11 anonim válasza:
A férfiak 80 % na nő itt is .Nem kell ügyet csinálni belőle .Fiatal vagy ,majd megszokod .
7/11 A kérdező kommentje:
80%????? Alig látni olyan embert akinek ott is nő....
2015. dec. 26. 17:47
8/11 anonim válasza:
Pedig az emlegetett Stathamnak is nő, meg még sokaknak.
9/11 anonim válasza:
Nekem is nő ott néhàny szál, csipesszel huzigálom és közben sírok.
10/11 A kérdező kommentje:
nekem nem pár szálról van szó, eddig megoldottam én is csipesszel, de legalább 50ről van már szó, ahhoz meg nincs türelmem
2015. dec. 27. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!