Nekem van bajom, vagy tényleg nehéz fityma nélkül vizelni?
Nekem speciel megvan, de természetesen próbáltam már nélküle is, viszont nagyon nem ment, mivel két sugaras támadás jön létre, minek következtében össze-vissza pisálok mindent, és lehetetlenség célozni. Pontosabban célozni még lehetne is, de akkora a sugár, hogy utána törölgethetek.
Azoknak, akiknek nincs fitymájuk rendesen megy?
Gyakran látom nyilvános mosdókban, hogy össze-vissza hugyozta valaki a wc-t, de sosem értettem, hogy nem lehet célozni egy akkora területre rendesen. Lehet, hogy mindig a fityma nélküliek művelik?
Fogjuk a zsidókra ezt is?
Régen én sem húztam hátra a fitymát vizeléskor, majd amikor néha megpróbáltam hátrahúzott fitymával, akkor én is hasonlóan éreztem, vagyis nem ment a célzás.
Később viszont úgy döntöttem, hogy állandóan hátrahúzva hagyom a fitymámat - tehát vizelésnél is mindig így volt. És ha eleinte nem is ment rendesen, idővel hozzászoktam, és aztán már semmi gondot nem jelentett. Vagyis szerintem csak megszokás kérdése az egész.
Mellesleg, nem csak a zsidók élnek fityma nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!