Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan kell higiénikusan...

Hogyan kell higiénikusan vizelni egy pasinak? A fitymát hátra kell húzni vizeléskor vagy nem? 16/f

Figyelt kérdés
csak azért mert én hátrahúzom mert ha nem akkor sokkal tovább tart "kirázni" azt ami benne marad.

2013. okt. 13. 17:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
Ezek szerint a hugyos farkad teszed bele a gatyádba? Meg kell törölni intim törlőkendővel... A seggedet sem törlöd ki?
2013. okt. 13. 17:49
 2/11 A kérdező kommentje:
éppen ez az hogy így sokkal higiénikusabb mert ha hátrahúzom a fitymát akkor nem kell kirázni mert nincs benne semmi...amúgy meg jó érzés is :P
2013. okt. 13. 17:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell törölni egy kocka vécépapírral. Senki sem halt még bele, viszont a nőd nem fog meghalni a szagától, amikor szájjal akar kényeztetni... Már bocs, hogy ezt ilyen nyíltan írom... És nő vagyok.
2013. okt. 13. 19:01
 4/11 anonim ***** válasza:
Ja és nyilván húzd hátra, ha úgy érzed, hogy az tisztább, de a lerázás nem elég.
2013. okt. 13. 19:01
 5/11 A kérdező kommentje:
de nincs "szaga" mert lehúzom és persze a végén várok hogy kijöjjön a "cucc" és száraz maradjon akkor miért lenne "szaga" ?
2013. okt. 13. 19:44
 6/11 anonim ***** válasza:
Azt te csak hiszed, hogy nincsen... Én nőből vagyok, és a pasim is hátrahúzza, és szépen megvárja, amíg lecsepeg, de azért az olyan lesz. És ha egész nap így pisiltél, akkor estére már elég halálos szaga van a rászáradt cuccnak, és hát hogy mondjam, ízre se finom. Ha úgy gondolod, hogy a lerázás elég, akkor nyugodtan szólj a barátnődnek, hogy ő se törölje meg, csak rázogassa egy kicsit, és akkor szépen tesztelheted...
2013. okt. 13. 19:55
 7/11 A kérdező kommentje:
értem...csak annyit hogy szeretkezés előtt azért én szoktam tisztálkodni (min zuhany) és a csajom is...
2013. okt. 13. 20:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Az jó szokás, bár kinyírja a spontaneitást. De ettől még jó szokás. Ha te ennyire irtózol a törléstől, akkor persze ne töröld meg, de azt kérdezted, h hogy kell higiénikusan.
2013. okt. 13. 20:20
 9/11 A kérdező kommentje:
igen ezt értem és köszönöm a kielégítő választ. :) majd ha olyan helyen vagyok akkor törölgetem is. nem vesztek vele semmit.
2013. okt. 13. 20:28
 10/11 anonim ***** válasza:
Ezért respekt neked, kérdező, mivel nem sokan szokták ezeket a "régi szokásokba beletaposó" (lerázogatás) tanácsokat komolyan venni. Jó, hogy te mégis. Eggyel több jó szokás.
2013. okt. 13. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!