Az miért lehet h egy ideje ha nagyon kell vizelnem akkor állva nem megy csak ülve, és akkor is csak néha indul meg a vizelet, néha pedig csak úgy tudok vizelni ha kakilok is. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
2015. dec. 18. 19:29
3/11 A kérdező kommentje:
Szerinted ugy is prosztata hogy még a legelején otthon normálisan tudtam vizelni aztán már otthon sem sikerült.
2015. dec. 18. 19:42
4/11 anonim válasza:
valoszinu.
Irany az urulogus. Hany eves vagy?
5/11 A kérdező kommentje:
19 éves fiú vagyok.Olvastam az interneten és lehet hogy prosztata nagyobbodásom van?
2015. dec. 18. 20:02
6/11 anonim válasza:
A te korodban ez nagyon korai lenne még .
7/11 A kérdező kommentje:
De akkor mi lehet az?
2015. dec. 18. 20:30
8/11 A kérdező kommentje:
Ja, és ha sikerül is az ülve vizelés akkor a végén néha marad egy kicsi vizelet ami nehezen akar kijönni, ki kell erőszakolnom.
2015. dec. 18. 20:52
9/11 anonim válasza:
A leírt tünetek nagy valószínűséggel a prosztata problémájára utalnak. Ne késlekedj! Irány az urológia!
10/11 A kérdező kommentje:
Olvastam olyanról is hogy paruresis bár nem tudom ezt.Egyszer voltam egy nyilvános wcben és nem lehetett bezárni az ajtót arra gondoltam h most bárki benyithat és nem bírtam vizelni.Ezt azért tartom hülyeségnek mert előtte már többször benyitottak rám és nem érdekelt.
2015. dec. 18. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!