Rám írnának olyanok akik nem tudtak nyilvános helyen vizelni de találtak olyan technikát amivel már tudnak vizelni?
Figyelt kérdés
2015. dec. 26. 21:20
1/11 anonim válasza:
Miért akarna bárki is nyilvánosan dobni egy sárgát?
2/11 A kérdező kommentje:
XD tényleg rosszul tettem fel a kérdést.Nyilvános wc a legmegfelelőbb.Amúgy a viccet félretéve nagyon rossz hogy 19éves fiú vagyok nemrég még odamentem a wc-hez és vizeltem de most egyszerűen nem akar jönni, már kezdek depressziós lenni.
2015. dec. 26. 21:33
3/11 anonim válasza:
Akkor no problemo, mert bevizelni sem fogsz valószínűleg.
4/11 A kérdező kommentje:
Érzem hogy már nagyon de nagyon kell vizelnem de nem bírok.Ez nekem egyszerűen szörnyű.
2015. dec. 26. 22:25
5/11 anonim válasza:
Én sem tudok, ha tudom, hogy nézi valaki. Mindig a fülkébe megyek, és nem a piszoárhoz.
6/11 anonim válasza:
Engem frusztrál a piszoárba vizelés, utálom ha állnak mellettem és a farkamat kukkolják. Szarni se tudok, ha valaki áll fölöttem.
7/11 anonim válasza:
Ha nem tudsz piszoárba vízelni akkor a rendes wc-t használd.Piszoárral akkor probálkozz ha nincs közvetlenül senki melletted,tehát oda állj be ahol nincs mellett más,alapból pici oldalfal van ott és ha a piszoárhoz közel állsz lehet úgy vízelni hogy más le lásson semmit(télen meg kabát is van rajtunk az is tud takarni)
8/11 A kérdező kommentje:
De én a rendes wc-ben sem tudok vizelni, sőt már itthon is nehezen megy, csak akkor sikerül néha ha leülök.
2015. dec. 27. 19:00
9/11 anonim válasza:
Akkor javaslok egy urológiai kivizsgálást. Ha otthon, ismerős környezetben sem tudsz pisálni, akkor egészségügyi problémád van.
10/11 anonim válasza:
Tehát eddig nem volt semmi baj,most meg otthon sem megy akkor lelki oka is lehet,menj orvoshoz mert csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!