Miért nem megy a vizelés nyilvános helyen?
Figyelt kérdés
Pszichés vagy csak saját szokás?
Amióta az eszemet tudom én bemegyek mindig a fülkébe, magamra zárom az ajtót és úgy pisálok, néha wc-zek abba a falikagylóba is, de nem jön be, végül is mikor szünetben elmennék wc-re, bezárom az ajtót és megeredne a pisi, de hirtelen ajtónyílás hangot hallok és visszamegy, vagy valaki ricsaját meghallom és nem jön ki. Ha nagyon kell, akkor is előfordulhat, de nem mindig. Út szélén való wc-zéssel is ez a probléma.
2015. márc. 23. 13:41
1/4 anonim válasza:
Pszichés. Én sem mindig tudok, nem is szeretek úgy pisilni, hogy valaki, akár ismerős ott áll mellettem. Érdekes, régebben nem volt ezzel gondom, de mostanában észrevettem magamon, hogy nem megy, ha zavarnak közben. Ha megfigyeled, sokan csinálják azt, amit te, hogy bemennek egy wc-be és magukra csukják az ajtót pisiléskor is. Valószínűleg ők is ilyen "problémával" küszködnek. Szerintem ez normális dolog, idővel, lelkiállapottal változhat.
2/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
Pszichés eredetű,és a szégyenlősöket érinti nagyon .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!