Nyilvános helyen miért megy nehezen a vizelés?
Én is egészen katona koromig gondban voltam ezzel. A bevonulás után még egy hétig alsógatyában fürödtem, vizelni is bementem mindenütt a fülkébe, és magamra zártam az ajtót.
Aztán elmúlt a szégyenlősségem, és azóta nincs gond ezzel! Rájöttem, hogy az emberek a WC-be (ritka kivételtől eltekintve) tényleg a dolgukat végezni járnak, és nem kíváncsi senki arra, hogy mi van a másik gatyájában.
Ahogy mondod, pszichés alapja van, de semmi probléma, majd idővel egyrészt vesztesz a szégyenlősség-érzetedből is, másrészt megszokod, és nem fog annyira zavarni. Addig meg ha úgy biztonságban érzed magad, menj be egy fülkébe. Egy nagy "titok": hidd el, bármilyen furcsa, egy teljesen hetero fiú is kíváncsi ám a másik fiú méretére, ez teljesen egészséges kíváncsiság, úgyhogy gyakran megesik, hogy csak egy pillantásra, de azért oda néz a melletted álló. Ez még nem jelent semmit ... (általában).
Kriszti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!