Gátlás nem tudok nyilvános helyen pisilni, ha más is ott van, s ez iszonyúan zavar. Hogy lehetne ezt orvosolni?
Nos, én is egy gátlásos ember vagyok igen sok mindenben, de ebben valahogy sosem voltam az. Jó, nekem sem öröm a férfi WC, de rendben van. Használd a fülkét ha ennyire zavar.
Javasolni tudom, hogy arra gondolj, hogy nem sok mindenki kíváncsi a hardveredre, és minden okés lesz. :)
Szerintem ezen semmi orvosolnivaló nincs...
Nekem az a furcsa, hogy egyáltalán ilyen intim dolgot hogy tud valaki más előtt csinálni...
Bár, ha pasi vagy akkor értem... ti máshogy működtök (elvileg) :)
Úgy lehet, ha megtanulod kizárni a fejedből olyankor a külvilágot. Egyszerűen ne arra koncentrálj, h mások is vannak körülötted, hanem a saját dolgaidra.
Gyakorold ezt sokat, idővel belejössz. :)
hogy gyakoroljam? mert ha más is ott van nem megy..
katonaságnál, ez hogy ment?
ez a katonas dolog hulyeseg, bar a kenyszer nagy ur.
legegyszerubb ha bemesz valamelyik fulkebe es magadra zarod. nem kotelezo a piszoarba, masok elott, max varni kell mig felszabadul egy ures box. sztem ennyire egyszeru, ez nem orvosi eset vagy kezelni valo betegseg, egyszeruen csak egeszseges szemeremerzet.
Pontosan ez a helyes megfogalmazás szerintem is.
Az EGÉSZSÉGES! szégyenérzet diktálja benned, hogy nem tudod más előtt csinálni, ez lenne a normális...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!