Ma megyek szilveszterezni egy szórakozóhelyre de nem bírok nyilvános helyen wc-zni. Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
2014. dec. 31. 17:56
2/14 anonim válasza:
Ne igyál túl sokat,hidd el anélkül is jól érezheted magad.Ha fiú/férfi vagy akkor meg a sima wc-be menjél el ha rád jön a szükséglet,nêha még az is előfordul,hogy egyedül tud az ember a mozsdóba lenni ,és indulás előtt pisild ki magad.
3/14 anonim válasza:
Mellesleg két feles és némi sör után nem fog érdekelni, hogy hol vagy.
Még valami: Ha fiú vagy akkor is bemehetsz egy fülkébe és magadra zárhatod az ajtót. Ha lány vagy, akkor úgyis bemész, aztán majd gyakorolod a síelőpózt.
4/14 anonim válasza:
Otthon intézd el, aztán ne sokat igyál. Ha nagyon muszáj, majd el fogod intézni nyilvános helyen is.
5/14 anonim válasza:
Pisilni sem?
L vagy f vagy?
Menj a bokrok koze, ahol nem lat senki. Bar ebben a hidegben.
Egy estet meg ki kell birni sz.ras nelkul.
6/14 anonim válasza:
Ha fiú vagy kint még hozzá is fagyhat ,
7/14 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok
2014. dec. 31. 18:42
8/14 anonim válasza:
Korod?
Házibuli valakinél vagy szórakozó helyen?
Menj a sima wc-be ha rád jön a szükséglet,ott senki nem fog zavarni,melléd állni,mint írtam sokat ne igyál,és buli előttnpisild ki magad!
Jó bulizást!
9/14 anonim válasza:
Megtanulsz nyilvános helyen hugyálni, sikerült már másnak is.
10/14 anonim válasza:
Ha jól betaszítasz, még egy szexis 18 éves cicababa előtt is előkapod a slágod, és meglocsolod a bokor tövét. Ez már tuti! Nekem tegnap a barátnőm kapta elő és játszott vele kicsit. Pár méterre meg a tomboló tömeg nézte a tüzijátékot. Remélem nem kameráztak le. Nem szívesen lennék amatőr szereplő egy po...nó oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!