Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Valaki tud segiteni Fitymaszuk...

Dr.LaDePanda kérdése:

Valaki tud segiteni Fitymaszukulettel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

... tudom urulogus ... tudom le kellene vagatni v mittom en muteni kell...

nincs esetleg egy olyan megoldas fitymaszukuletre amihez nem kell sebészeti beavatkozas?

korubelul hogy le irom h is van nalam ez a fitymaszukulet akit erdekel >>>>>>>

>>>>>lankadt alapotban siman hatrahuzom a bort a peniszemen. nem retkes nem gombas nem tapad ra bor a makkomra semmi egyebb mar olvastam ilyeneket, irtak is masok elozo kerdesemben csak nem kaptam kielegito valaszt.

anyi az egesz semmi gond nincs azon kivul hogy merev alapotban a bort a peniszemen nem tudom hatra huzni... korubelul a harmadaig megy... onnantol mar kezd feszulni a bor es max a feleig jutok onnan tovabb mar nem merem huzni felek h elszakad v elreped a bor.

valakinek esetleg tapasztalatja alapjan vagy esetleg

holgyeim ... nem halottak ezzel kapcsolatban valami olyanmegoldast amihez nem kell sebeszeti beavatkozas? nincs erre valami krem amit patikaban, orvostol vagy mas boltbol tudnek kapni ?

vagy bovebben mert olvastam olyat is hogy valahogy lehet nyujtani / tagitani a fitymat... nem tudna nekem le irni valaki hogyan is kell ezt csinalni? es korubelul menyi idobe fajna ez az egesz... en meglatasom szerint 0.5 centimetert tudna nyulni a bor semmi problemam nem lenne

elore koszonom a normalis valaszokat

2015. szept. 13. 16:50
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
51%

Figyi,örülök hogy műtét nélkül is meggyógyulsz.

És jól tetted hogy nem sietted el a döntést,mert sok orvos azzal indít vágják le a fitymát,de akinek van esze és tudja hogy enélkül is helyre lehet hozni az nem fogja ilyen procedúrának kitenni magát.

Minek vágják le a fitymát ha azt el lehet kerülni,nem hiába van az ott.

2015. okt. 11. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!