Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van valakinek tapasztalata a...

Csaba00007 kérdése:

Van valakinek tapasztalata a Valgomed nevű gyanús, lábbütyök gyógyítóval kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2015. aug. 4. 17:09
1 2 3
 1/25 Bucimaci49 válasza:
Én nem bíznék benne, mivel pl. a referenciák fényképei Csehországban, Olaszországban is ugyanazok, csak a nevük és a lakhelyük helyi. Az ajánló doktort sem tudtam eddig megtalálni. Megjelenési mintájuk hasonlít a netes gagyit áruló kalózokéhoz. Ha mégis rászánod magad és segít a dolog - amiben nem nagyon bízom - oszd meg velünk is a tapasztalatodat.
2015. aug. 5. 18:35
 2/25 anonim válasza:

[link]

Szia! Osztom az előttem hozzászóló véleményét. Ha megnézed amit belinkeeltem, hasonló termékeket találsz, csak ezek gyógyászati segédeszköznek minősülő termékek. És a legdrágább is jóval olcsóbb, mint a valgomed akciósan...

2015. aug. 6. 23:05
 3/25 anonim válasza:
Vsn tapasztalatom: rendeltem, megérkezett, kifizettem, feltettem a bütyimre. három nap mulva elszakadt. feltettem a másikat, az is elszakadt három nap mulva. irtam nekik, hogy ez történt. válasz kérdés: mitkérek, másikat vagy vissza a pénzt. kértem vissza a pénzt. válasz: majd valamilyen kárrendező részlegük jelentkezik. ennek kb. 10 napja. azóta is csend. kerestem neten a San Francisco-i céget, csak lengyel, szlovák stb. szövegekkel jelenik meg, valószinüleg nincs Californiában anyacég. Továbbá a hivatkozott US Food and Drug Adm. -nek sem találtam elérhetőségét. Legyetek óvatosak. dr.pethesmargit
2015. aug. 8. 07:54
 4/25 szinotom válasza:
2015. aug. 13. 10:42
 5/25 anonim válasza:
Óriási kamu, vhogy jelenteni kéne az oldalt.
2015. aug. 15. 21:45
 6/25 gyevickie ***** válasza:

Anyukám kapott ilyet ajándékba. Mikor kivettük a dobozból konkrétan röhögőgörcsöt kaptam: kb. zselécukor állagú, puha valami.

Neki bírta jó 1 hétig, mire elszakadt.

Nagy átverés az egész, de a hirdetése mindenhol ott van.

2015. aug. 18. 15:55
 7/25 Tigrisanya 007 válasza:

Negativ tapasztalatom van. Ugy jartam, mint dr.pethesmargit. Kifizettem, elszakadt,reklamaltam, valasztasi lehetöseget ajanlottak, visszafizetesi garanciat valasztottam, azota se kep, se hang...Nem mindenki olyan körültekintö, mint CSABA00007 es ezt hasznalnak ki a csalok. De, van ellenük hatasos fegyver:INTERNET. Reszemröl mindent megteszem, hogy az embertarsaim ne jarjanak ugy mint en, terjesztem a hirt a Facebookon. De bizonyara vannak nalam müszakilag jaratosabbak, akik letrehoznanak egy oldalt, ahol az emberek egy helyen tudnanak beszamolni a negativ tapasztalatokrol a netes vasarlasokrol. Netes szegyenlista, feketelista (Valgomed karosultjai) tipusu oldalt...Lehet, hogy mar letezik, de, nincs rola tudomasom. Mert a Facebookon lattam mar egy par negativ bejegyzest a Valgomed reklam alatt, de, azonnal eltünt, amikor akartam beirni a velemenyemet...Egy helyen kellene

összegezni a tapasztalatokat es azutan közösen fellepni a tisztessegtelen vallalkozasokkal szemben. Egysegben -az erö, nemdebar?

2015. aug. 20. 09:32
 8/25 Nagy Jánosné Teca válasza:
Én is csatlakozom a pórul járt vásárlók csapatához.Ugyan így jártam, megrendeltem, megkaptam 1 hét után elszakadt.Most már nyomát sem találom a NET-en a hirdetésnek és semmilyen cím nincs a kezemben, ahol reklamálhatnék. Az e-számlán,amit kaptam, csak a saját adataim vannak.Kérném azokat, akik még tudtak reklamálni, hogy írják meg a címet, mert én is szeretném visszakapni a pénzem.(ha ugyan lesz abból valami is!)A gyógyászati segédeszköz boltban 900 !! forintért lehet ugyanezt a szilikont megvenni!
2015. aug. 21. 17:39
 9/25 Mócsai Orsolya válasza:

Hú, de kár, hogy csak most keveredtem ide! A napokban rendeltem meg, bár még a szállítás nem történt meg. Azért is kerestem a neten, hogy fel tudjam őket hívni.

De a véleményetek alapján inkább át sem veszem.

14 éves a lányom, neki van már most elég erős bütyke. Nagyon örültem mikor a hirdetésre rátaláltam, mert eddig semmi praktikus megoldást nem találtunk.

De tényleg nem fizetek ennyi pénzt egy kalap ***-t ér!

Köszönöm! :)

2015. aug. 27. 11:59
 10/25 Tigrisanya 007 válasza:
Amig nem fizettel ki, addig birtokon belül vagy! Te vagy a Nyerö! De, ha megis szeretnel kiprobalni, akkor a töredekert megkapod a SZINOTIM nevü hozzaszolo altal megadott linkben...Ha nem tevedek, 460 kemeny magyar forinetert...! Üdv
2015. aug. 27. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!