Van valakinek tapasztalata a Valgomed nevű gyanús, lábbütyök gyógyítóval kapcsolatban?
Szia! Osztom az előttem hozzászóló véleményét. Ha megnézed amit belinkeeltem, hasonló termékeket találsz, csak ezek gyógyászati segédeszköznek minősülő termékek. És a legdrágább is jóval olcsóbb, mint a valgomed akciósan...
Anyukám kapott ilyet ajándékba. Mikor kivettük a dobozból konkrétan röhögőgörcsöt kaptam: kb. zselécukor állagú, puha valami.
Neki bírta jó 1 hétig, mire elszakadt.
Nagy átverés az egész, de a hirdetése mindenhol ott van.
Negativ tapasztalatom van. Ugy jartam, mint dr.pethesmargit. Kifizettem, elszakadt,reklamaltam, valasztasi lehetöseget ajanlottak, visszafizetesi garanciat valasztottam, azota se kep, se hang...Nem mindenki olyan körültekintö, mint CSABA00007 es ezt hasznalnak ki a csalok. De, van ellenük hatasos fegyver:INTERNET. Reszemröl mindent megteszem, hogy az embertarsaim ne jarjanak ugy mint en, terjesztem a hirt a Facebookon. De bizonyara vannak nalam müszakilag jaratosabbak, akik letrehoznanak egy oldalt, ahol az emberek egy helyen tudnanak beszamolni a negativ tapasztalatokrol a netes vasarlasokrol. Netes szegyenlista, feketelista (Valgomed karosultjai) tipusu oldalt...Lehet, hogy mar letezik, de, nincs rola tudomasom. Mert a Facebookon lattam mar egy par negativ bejegyzest a Valgomed reklam alatt, de, azonnal eltünt, amikor akartam beirni a velemenyemet...Egy helyen kellene
összegezni a tapasztalatokat es azutan közösen fellepni a tisztessegtelen vallalkozasokkal szemben. Egysegben -az erö, nemdebar?
Hú, de kár, hogy csak most keveredtem ide! A napokban rendeltem meg, bár még a szállítás nem történt meg. Azért is kerestem a neten, hogy fel tudjam őket hívni.
De a véleményetek alapján inkább át sem veszem.
14 éves a lányom, neki van már most elég erős bütyke. Nagyon örültem mikor a hirdetésre rátaláltam, mert eddig semmi praktikus megoldást nem találtunk.
De tényleg nem fizetek ennyi pénzt egy kalap ***-t ér!
Köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!