Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ebay keresztül rendelnék...

Multimix12 kérdése:

Ebay keresztül rendelnék terméket Kínából aminek az ára 800ft és ingyenes postát ir na ez nekem gyanus kinek mi a tapasztalata?

Figyelt kérdés

2014. márc. 3. 15:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Azt nézd meg, hogy mennyi és milyen értékelése van az eladónak.

Ez amit írsz önmagában semmi gyanúsat nem mutat, én nem egy apró kacatot rendeltem már, és minden gond nélkül megérkezett.

2014. márc. 3. 15:59
 2/5 anonim válasza:
Tényleg sok filléres vacak van az ebayen amit ingyen postáznak. 800 ft alatt is.
2014. márc. 3. 16:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag 3 Ft-ért is vehetsz Kínából inygenes szállítással dolgot, és valóban ugyanannyiba fog kerülni, nem többe - már ha megbízható az eladó, ez a százalékánál látszik a neve mellett. Fura és édekes, hogy ugyanez (mármint a FREE SHIPPING) Magyarföldön és Európában megvalósíthatatlan lenne.

Előre kell kifizetni és kb 1 hónapot várni. Ez a nehéz része.

2014. márc. 3. 17:18
 4/5 A kérdező kommentje:
segítsetek már abban hogy hogyan működik a paypal rendszer beregisztráltam megadtam a számla számom és akkor a számlámra rá kell tennem a pénzt amit majd ha ebayen megveszek valamit majd levonja ??? és olvastam valami banki visszaigazolásról is ??? fontos lenne
2014. márc. 5. 09:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem az eddigi legolcsóbb eBayezésem 200 Ft volt, ingyenes szállítással, szóval van ilyen.
2014. márc. 16. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!