Infarktus gyanús vagyok?
Figyelt kérdés
Egy ideje eléggé szúr,fàj a szîvem,(vagy tàjéka) és ez eléggé aggaszt. Àltalàban a bal mellem alatt vagy középen érzem. Néha a hàtamnàl is. Emellett sokat fàj a bal karom. Nem zsibbad csak fàj a belső oldalànàl. Plussz néha nehezen veszek levegőt és köhögök is hozzà. Reggel megyek dokihoz, de nagyon foglalkoztat a dolog. Pànikbeteg vagyok, és elég stesszes is, eltúloznàm és a stressztől van, esetleg beszorul a levegő, ki lenne fàzva a tūdőm, vagy tényleg infarktusom lesz? Jah és 7 éve dohànyzok, elhîzva nem vagyok, 165 cm és 53 kg vagyok 25 éves nő2015. júl. 19. 21:31
2/3 anonim válasza:
Ez nem infarktus, hanem a dili, amire még rátesz a dohányzás.
3/3 anonim válasza:
én is sokszor vagyok így, pl most is.. csak nem ennyire "durván" mint te, és nálam nem állapítottak meg pánikbetegséget, mondjuk attól még lehetek az.. ha gondolod írj, szívesen beszélgetnék olyannal, aki megérti a problémámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!