Van valakinek tapasztalata a Valgomed nevű gyanús, lábbütyök gyógyítóval kapcsolatban?
Sziasztok!
Hihetetlen, de ennyi idő után is működik az átverés. Édesanyám is megrendelte a tudtunk nélkül ezt a hülyeséget és úgy eltitkolta szegény, hogy pórul járt, hogy csak a hétvégén találtam rá a leveleire, amikor is rákérdeztem, mi is ez az egész. :(
Kiderült, megrendelte, kipróbálta, de egyáltalán nem az a termék, amit ígérnek, nem is passzol a lábhoz, nem segít semmit, és állítólag nem is szilikon. Valamint többen írták, törik is.
A lényeg, hogy írt nekik egy levelet és szeretett volna a garanciával élni, azaz visszakérni a pénzét, mert nem azt kapta, amit ígértek. Erre jött a válasz, másolom, figyelem! :
Kedves .....! Mivel a termék importálójának, és forgalmazójának a székhelye az USA-ban található, ahol az összes országból érkező panaszt kivizsgálják, ahol a cég jelen van, ezért a pénz visszafizetése akár 10 napot is igénybe vehet. Amint választ kapunk a cég központjától az Ön ügyével kapcsolatban, azonnal fel fogjuk venni Önnel a kapcsolatot.
Aztán persze felszívódtak, mint akik jól végezték dolgukat. Az interneten persze azóta is jelen vannak és most is több külföldi oldalon bolondítják az embereket.Tovább érkezik a freemail-es fiókba is a hirdetésük.
Mivel eléggé felbosszantott az eset és nem szeretném, ha más is így járna, nem csak megosztom a történetet, de létrehoztam a facebook-on egy Valgomed scam? nevű közösséget. Megkönnyítené a dolgot, ha csatlakoznátok és leírnátok, mi történt Veletek. Köszi, ha megteszitek. Aki még előtte áll,gondolkodik, nehogy megrendelje!
Vettem én is,persze elszakadt még aznap.Írtam nekik,lekérték az adatokat.Aztán megnyugtattak,hogy átadják az ügyemet a pénzügynek.De mikor már 2 hónap után sem kaptam választ elküldtem a levelezésünket a fogyasztóvédelemnek.
A fogyasztóvédelem válasza: 1 hónapon belül kötelesek válaszolni és érdemben cselekedni.Ellenkező esetben feljelentést kell tenni náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!