Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van valakinek tapasztalata a...

Csaba00007 kérdése:

Van valakinek tapasztalata a Valgomed nevű gyanús, lábbütyök gyógyítóval kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2015. aug. 4. 17:09
1 2 3
 21/25 Lili_ válasza:

Sziasztok!

Hihetetlen, de ennyi idő után is működik az átverés. Édesanyám is megrendelte a tudtunk nélkül ezt a hülyeséget és úgy eltitkolta szegény, hogy pórul járt, hogy csak a hétvégén találtam rá a leveleire, amikor is rákérdeztem, mi is ez az egész. :(

Kiderült, megrendelte, kipróbálta, de egyáltalán nem az a termék, amit ígérnek, nem is passzol a lábhoz, nem segít semmit, és állítólag nem is szilikon. Valamint többen írták, törik is.

A lényeg, hogy írt nekik egy levelet és szeretett volna a garanciával élni, azaz visszakérni a pénzét, mert nem azt kapta, amit ígértek. Erre jött a válasz, másolom, figyelem! :

Kedves .....! Mivel a termék importálójának, és forgalmazójának a székhelye az USA-ban található, ahol az összes országból érkező panaszt kivizsgálják, ahol a cég jelen van, ezért a pénz visszafizetése akár 10 napot is igénybe vehet. Amint választ kapunk a cég központjától az Ön ügyével kapcsolatban, azonnal fel fogjuk venni Önnel a kapcsolatot.

Aztán persze felszívódtak, mint akik jól végezték dolgukat. Az interneten persze azóta is jelen vannak és most is több külföldi oldalon bolondítják az embereket.Tovább érkezik a freemail-es fiókba is a hirdetésük.

Mivel eléggé felbosszantott az eset és nem szeretném, ha más is így járna, nem csak megosztom a történetet, de létrehoztam a facebook-on egy Valgomed scam? nevű közösséget. Megkönnyítené a dolgot, ha csatlakoznátok és leírnátok, mi történt Veletek. Köszi, ha megteszitek. Aki még előtte áll,gondolkodik, nehogy megrendelje!

2016. ápr. 19. 11:14
 22/25 anonim válasza:
Köszi, hogy figyelmeztettetek. Én miattatok nem rendelem meg.
2016. aug. 14. 13:41
 23/25 DahliaVariabilis válasza:
Nem tudom, hogy még olvassa-e valaki ezt a topikot, ha igen, gondoltam megosztom a tapasztalataimat a témában. Bár szerencsére nekem nincs bütyköm, anyukám évek óta szenved vele, és nemrégiben felfedezte a Valgomedet a neten. Kérte, hogy rendeljük meg neki. Gyanús volt a dolog, mind az ár, mind a vészes információhiány, így kicsit utána jártam a dolognak. Lényeg a lényeg, rövid keresgélés után találtam egy online is forgalmazó, veszprémi székhelyű gyógyászati segédeszköz boltot, ahol 450 Ft-os darabárom árulják ugyanazt, amit a Valgomed sok ezerért. Az üzletben dolgozó úriember telefonon is elérhető, és nagyon segítőkész volt. Ismert volt előtte a több ezer forintos verzió, de mondta, hogy gyakorlatilag szinte semmi különbség nincs a kettő között. Elmondta, hogy természetesen ez nem egy csodaszer, de sokat tud hozzátenni a viselője komfortérzetéhez, az ő visszajelzéseik zömében pozitívak, rengeteget eladnak belőle. 900 Ft-ért azt gondoltam megéri kipróbálni, így megvettem. Mivel ez nemrég történt, arról még nem sok mindent tudok írni, hogy hogyan vált be édesanyámnak, de remélem használni fog. Ha már csak kényelmesebben tud cipőt húzni, az nagy dolog lesz. Ha majd hordja már egy ideje, és lesz személyes tapasztalata róla, azt is megosztom. 7250 Ft-ért biztos nem vennék meg egy párat, és megértem, hogy azok, akik megtették, és tönkrement nekik rettenetesen dühösek és csalódottak.
2016. aug. 29. 13:58
 24/25 Kóbor angyal válasza:
2016. szept. 7. 21:56
 25/25 kiffer misi válasza:

Vettem én is,persze elszakadt még aznap.Írtam nekik,lekérték az adatokat.Aztán megnyugtattak,hogy átadják az ügyemet a pénzügynek.De mikor már 2 hónap után sem kaptam választ elküldtem a levelezésünket a fogyasztóvédelemnek.

A fogyasztóvédelem válasza: 1 hónapon belül kötelesek válaszolni és érdemben cselekedni.Ellenkező esetben feljelentést kell tenni náluk.

2016. nov. 25. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!