Van valakinek tapasztalata a Valgomed nevű gyanús, lábbütyök gyógyítóval kapcsolatban?
Nagyon egyetértek az előttem szólókkal!!!! Én is megjártam. 35 nap után elszakadt. Azt a választ kaptam,hogy a garancia csak 30 nap. De ez már a rossz minőség miatt a szavatosság kategóriájába tartozik. Beküldöm a Fogyasztó Védelemhez.
NEHOGY VEGYETEK ILYET.KÉSZ BECSAPÁS. Judit
A doki, a "dr Alföldi János sebész ortopédus" NEM LÉTEZIK. Ilyen néven nincs orthopéd szakorvos. Ez a doki azt írja, hogy 30 éves szakmai tapasztalata van, holott nem egészen 40 évesnek néz ki. Az áru gyatra, ismerősöm mondta, hogy pár alkalommal használta és elszakadt mindkettő.
Én vásároltam az egyik gyógyászati segédeszköz boltban 900 forintért, 2 darabot kaptam, jó minőségű magyar termék.
Aki ezeknek a szélhámosoknak 7 ezer forintot fizet, az vagy hülye, vagy sok kidobni való pénze van...
Egyetértek az előző hozzászólókkal!! Nagy Jánosné Teca felhasználó és a többiekkel.
Én is megrendeltem a Valgomed-et, 10990.- ft helyett akciósan fizettem 7.250.- forintot.
3 nap múlva megérkezett, kibontom, a bal lábas el van szakadva. Kicserélték a kérésemre.
Néhány nap múlva ismét kinyitom a gépem, látom, Valgomet 1990.- ft.-ért.
Ezután 2 nap múlva ismét látom a Facebook oldal jobb oldalán hírdetés, reklám, Valgomed, láb deformitásra 900 ft/pár.
Össze kell fognunk, fel kell jelenteni a csalókat!!
7.250.-ft-ot fizettem ki akciós áron, a normál ára lehúzva, 10990.-ft!!!!! CSALÓK!!! Forduljunk a Fogyasztóvédelmi Felügyelőséghez, kérem vissza a 7.250.- forintomat.
Azóta sem tudok aludni, rosszindulatú emlőrákos beteg vagyok, a chemoterápiai és sugárterápiai kezelést tönkretette az izűleteimet, a lábdeformitás nagyon súlyossá vált, ezért rendeltem meg a Valgomedet, bíztam , talán segít!!! SÚLYOS, RÁKOS BETEG EMBEREKET TÖBB EZER FORINTTAL MEGKÁROSÍTANAK!!! .- MINT PL. ENGEM IS!!! KÉREM VISSZA A 7.250.- forintomat, mert már a kicserélt VALGOMED IS ELSZAKADT!!!!!
a Valgomed csomagolásán, dobozán a következő e-mail cím szerepel!!!: SUPPORT@VALGOMED.COM / természetesen csupa kisbetűvel, de én kiemelés céljából írtam nagybetükkel az e-mail címet.
CSALÓK, KÉREM VISSZA A PÉNZEMET!!!!
7.250.- forintot!!!!!!!
A csomag feladója: COMPLEXPRESS LOGISZTIKAI KFT.
BUDAPEST,
BÉCSI ÚT 100. LHT. IRODAHÁZ
1034
FOGJUNK ÖSSZE, KÉRJÜK VISSZA A 7.250.- FT BEFIZETÉSÜNKET, MERT BECSAPTAK BENNÜNKET!!!!!
Köszönöm a csatlakozást, az összefogást!!!!!
vadne2
Én irtam levelet a fogyasztóvédelemnek, amire a következő választ kaptam nagy vonalakban.
A Gy-M-S Megyei Kormányhivatal, mint fogyasztóvédelmi hatóság tájékoztatja, hogy a levélben megjelölt internetes oldal üzemeltetőjének (Valgomed LLC) székhelye a feltüntetettt adatok szerint az USA-ban található, azonban az Európai Unio kivül letelepedett vállalkozással szemben hatósgunk nem tud eljárni.
Amennyiben a VAlgomed LLC társasággal szemben szeretne panaszt tenni, úgy a szekhelyük szerin illetékes Fogyasztóvédelmi hatóséghoz tud fordulni (www.ftc.gov, Federal Trade Comission)
Csalás gyanújának vádjával az illetékes REndőrkapitánysághoz fordulhat, tovább mint minden szerződéses jogvitával a területileg illetékes Járásbírósághoz fordulhat keresetlevél benyújtásával.
.
.
.
Még azt írták, hogy célszerző interntes vásárlás esetén a fogyasztónak is kellő körültekintéssel kell eljárni, ha a cég adatai, cim, telefon, email stb, nem kerülnek feltüntetésre egy áruház honlapján, abban az esetben a fogyasztóknak mérlegelniük kell a vásárlással járó kockázatot.
Ez volt a lényeg, akit esetleg érdekel szívesen átküldöm e-mailban az egész levelet, sajnos ide nem tudom bemásolni. Én azt vettem ki "igy jártunk" :(
Tapasztalataim: 1 órányi normál használat után elszakadt feltehetően a gyatra anyagminőség miatt. Reklamáltam emailben, de a pénzvisszafizetési ígéretek csak időhúzást jelentenek. Semmit nem térítenek vissza.
Ezután jobban utánanéztem az interneten: Különféle nyelvű oldalakon hirdeti magát, többek között magyarul, bolgárul, csehül, lengyelül, spanyolul, olaszul. Ezeken találhatók olyan vásárlók (hölgyek), akiknek a fényképei azonosak, a nevük és lakhelyük más és más az oldal nyelve szerint – nyilvánvalóan ezek hamis adatok.
A hasonló (konkurens) termékek árának többszörösébe kerül.
Legközelebb fordítva csinálom: először utánanézek…
Angolul is ideírom, hátha valaki rákeres az Interneten:
VALGOMED:
My experience: after normal use of one hour it split apart supposedly due to poor material quality. I complained through email, but money back promise was proved to be just temporization. Nothing was refunded.
Then I checked it in detail by Internet: Valgomed is advertised on webpages of various languages, among others in Hungarian, Bulgarian, Czech, Polish, Spanish and Italian. Here photographs of buyers (ladies) can be seen: the same three ladies but with different names and locations according to the language of the webpage— these data are obviously false.
The similar, rival products are available at a fraction of the price of Valgomed.
Next time, first I will check thoroughly before buying …
NAV! - számlát nem adnak - áfacsalás - előbb és durvábban lépnek mind a rendőrség, főként ha több bejelentés érkezik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!