Valaki tud segiteni Fitymaszukulettel kapcsolatban?
... tudom urulogus ... tudom le kellene vagatni v mittom en muteni kell...
nincs esetleg egy olyan megoldas fitymaszukuletre amihez nem kell sebészeti beavatkozas?
korubelul hogy le irom h is van nalam ez a fitymaszukulet akit erdekel >>>>>>>
>>>>>lankadt alapotban siman hatrahuzom a bort a peniszemen. nem retkes nem gombas nem tapad ra bor a makkomra semmi egyebb mar olvastam ilyeneket, irtak is masok elozo kerdesemben csak nem kaptam kielegito valaszt.
anyi az egesz semmi gond nincs azon kivul hogy merev alapotban a bort a peniszemen nem tudom hatra huzni... korubelul a harmadaig megy... onnantol mar kezd feszulni a bor es max a feleig jutok onnan tovabb mar nem merem huzni felek h elszakad v elreped a bor.
valakinek esetleg tapasztalatja alapjan vagy esetleg
holgyeim ... nem halottak ezzel kapcsolatban valami olyanmegoldast amihez nem kell sebeszeti beavatkozas? nincs erre valami krem amit patikaban, orvostol vagy mas boltbol tudnek kapni ?
vagy bovebben mert olvastam olyat is hogy valahogy lehet nyujtani / tagitani a fitymat... nem tudna nekem le irni valaki hogyan is kell ezt csinalni? es korubelul menyi idobe fajna ez az egesz... en meglatasom szerint 0.5 centimetert tudna nyulni a bor semmi problemam nem lenne
elore koszonom a normalis valaszokat
Értem. Az úgy valóban egy fitymaszűkület.
A fitymát valóban lehet nyújtani, ahogy a fülcimpát is – az elv ugyanaz. Persze beleszólhatnak olyan dolgok, hogy ha van pl sérülés vagy valamilyen fertőzés a fitymán – de ez a fitymaszűkületek elég nagy részében nem így van.
Na de rizsa...
Lényeg az, hogy megfogod a fityma végét és kitágítva tartod a nyílást (főleg ott ahol szűk, hogyha az egy jól definiált részen van), pár percig. Legyen jó feszes, de semmiképp se okozz magadnak fájdalmat. Ismételd meg párszor. Napi 1-2-szer csináld.
Ha tudsz olyat, dugd be a két mutatóujjadat a fityma alá és úgy kifele tolva tartsd kitágítva azt.
Hogy meddig tart? Változó. Van aki pár hét alatt számottevő eredményt ér el, valakinek meg több hónap kell, de jellemzően szép fokozatosan javul.
Ne siesd el mit csinálsz.Orvoshoz menj el,de mondom ha az orvos a metélést hozná fel akkor mond meg hogy ezt szeretnéd elkerülni ha lehet.Ekkor más lehetőségekről is beszélni fog,amit egyébként nem tenne meg.
Kerüld el metélést ha lehet!Nem szép látvány,és egyből észre lehet venni,ha valaki meglát,akkor meg jön a szívatás!Plusz sok metélt csak sikosítóval tud maszturbálni,sexelni is!
Nem beszélve hogy 4--6 hét mire begyógyul a seb és plusz 4-6 hónap mire a hegek halványodnak!Nem kis idő éppenséggel!És nem altatnak,hanem helyileg érzéstelenítenek ennyi,az sem kellemes éppenséggel!
De ha meg is beszéltek valamilyen időpontot mert műteni kellene onnan is vissza lehet lépni,ha meggondolod magad!
Urológushoz menj el,de ne siesd el mit döntesz!
Ezt nem kell metélni,erre más műtéti eljárás is jó,ahol a fitymád megmaradna!Csak okosan.
De úgy értettem hogy ha akarsz elmehetsz orvoshoz is ezzel,de bele ne menj ha az orvos a körülmetélést javasolná a metélésbe!
De nyugodtan kipróbálhatod hogy pár hónapig a fitymád meleg vízben tornáztatod és figyeled van e javulás és lényeges e.Ha szépen javul akkor nem kell orvoshoz menni.
Levágni nem fogja a fitymádat ott helyben ezt te is tudod gondolom!
Hanem max adhat műtétre időpontot de ha még nem vagy nagykorú akkor azt csak szülői hozzájárulással végezhetik el.És mint mondtam jobban teszed ha az orvosnak ha műtétet javasol szólsz hogy nem szeretnél metélést,hiszen nem csak ez létezik.
Na mi volt?
elmentem dokihoz megmutattam neki es adott ra szteroidos kremet, azt mondta semmi baja nincs h ez nem fityma szukuletnek nevezik pontosan de hasonlo a problema hogy merev alapotban a bor ne meleg ruggalmas hogy hatra tudjam huzni.
szval adott ra kremet es azt mondta ha 1 het utan nem javul mennyek vissza mert akkor le kell vagni a fitymat
de ha nem szeretnem elotte akkor megprobalhatjak egy eszkozzel valahogy megnyujtani azt mar nem reszletezte
hasznalom a kremet 4.dik napja eddig merev alapotban nem tudtam semennyire hatra huzni most sajat magatol majdnem a feleig elmegy, de visszont ha huzni probalom akkor mar erzem hogy nagyon feszes es nem is nagyon probalom.
szval lenyegeben minden rendben es kenem a kremmel + neha neha kicsit meg feszengetem a bort h megnyuljon kb 10 percig szorakozok ezzel es folyamatosan javul
utolag aki ezt olvasta v olvassa majd a jovoben akit erdekel a dolog menyen nyugott szivvel orvoshoz
mondja el mit gondol mit is szeretne igazabol
es kerjen ra kremet. (ez azoknak akiknek csak merev alapotban van problema a bor hatra huzasaval mint nekem)
akinek meg rendes fityma szukulete van h sehogyse tudja normalisan hatra huzni, gondjai vannak vele az meg vegkepp menyen el. en 0.5% os kremet kaptam de lattam a gepnek a kepernyojen mikor kinyomtatta nekem a papirt gyogyszerre van 5% os is, biztos h elsonek a kremmel fogtok probalkozni
de ha meg le metelik akkor legalabb lehet tisztitani
en csak azert nem akkartam mert sokan mondtak h "Zsido" vagyok meg ugy nezek ki az orrom miatt meg mittom en mi, battyam apam meg azzal szivtak a verrem ha le metelnek akk meg tagadni se fogom tudni :D szval igazabol a metelesel kapcsolatban ezert nem akkartam bele menni de amugy bele mentem volna.
sok sikert mindenkinek
kosznom a tanacsokat utolag megegyszer mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!