Autoimmun pajzsmirigy betegség miatt Letroxot szedek, ezzel kapcsolatban, kivel vehetem fel a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Szakorvoshoz járok fél éventem évente, de volt, amikor a TSH alapján a háziorvos változtatott a mennyiségen. Adott napokon 50mg Letroxot szedtem, a többin 75 mg-osat. Most visszakerültem a szakorvoshoz, akinek nem tetszett a beállítás, és 125mg-os taplettát kell feleznem szedni. Viszont, a felezés nem sikerül pontosan, és szerintem, normálisabb volt a háziorvos által felírt. Laikusan gondolkozva, én arra jutottam, hogy sima rivalizálás miatt, a beteg, én járok rosszul. Nagyon nem teszik ez nekem. Tördelem a tablettát, aztán, vagy sikerül vagy nem. Mert a szakorvosnak nem tetszett........2015. aug. 20. 12:20
1/4 anonim válasza:
Nem rivalizálás ez, csak sajnos a pajzsmirigyműködést piszok nehéz beállítani, ezért kísérleteznek ennyit.
Nem akarnak neked rosszat, sajnos ez egy ilyen dolog.
Lehet, hogy el fog tartani még egy darabig, mire sikerül beállítani az optimális dózist.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! nekem a beállítás sikerült, csak a szakorovosnak nem tetszett az adagolás megoldása, és most ugyanannyit szedek, csak felezek naponta
2015. aug. 21. 20:18
3/4 anonim válasza:
Hát a beállítást csak akkor kell (szabad) átállítani, ha a TSH szint indokolja. Ha anélkül állított a dózison, hogy előtte méretett volna TSH szintet, az valóban érdekes.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem...rendesen méretett, és az az összetevőket is. Ezek szerint, nincs semmi fura abban, ha fél letroxot szedek. A szakorvos ezt írta, mást nem tehetk, bízom benne. köszi aválaszokat
2015. aug. 23. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!