Körül vagyok metélve. Ciki, ha elmondom másoknak? 14/f (többi lent)
Figyelt kérdés
Ebben a korban sokszor beszélünk a nemi szervekről, és így sokszor jukadunk ki a körülmetélt farokhoz. Ilyenkor mindenki lezsidózza a metélteket. (engem fitymaszűkülés miatt kellett metélni). Merjem ilyenkor elmondani, hogy én ilyen vagyok?2015. aug. 25. 12:17
31/37 anonim válasza:
Minek elmondani. Úgyis tudják, láttak már öltözőben meg kiránduláskor zuhanyozni, nem ? Nem minden metélt zsidő és nem minden zsidó metélt.
32/37 szamo77db válasza:
Nem kell elmondani! Miért kellene? Kinek mi köze hozzá?
33/37 anonim válasza:
Fúúúúúúúúj, nem higénikushozzá ér a gatyádhoz/alsógatyáshoz fájhat, és még szöszös is lesz.
34/37 anonim válasza:
Én sem ezzel kezdtem a randin, de amikor odajutottunk, akkor neki is izgalmas új élményben volt része. Ugyanakkor a legközelebbi férfibarátaim tudták, mert együtt jártunk úszni és edzőterembe, így láttak meztelenül a zuhanyzóban.
35/37 anonim válasza:
Nekem az volt ciki, amikor nővérem mondta el egy barátnőjének, hogy az enyém olyan:D
36/37 anonim válasza:
Ha valakiről megtudnád hogy ő metélt, elmondanád neki hogy te is az vagy ?
37/37 Csupasz makk válasza:
Én elmondanám. Nekem sokkal jobban tetszik metélten, ezért nincs mit szégyenlni. Én metélve vagyok igazi férfi, nekem ez a természetes. Engem kiskamaszként metéltek körül, de ennek már 33 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!