Körül vagyok metélve. Ciki, ha elmondom másoknak? 14/f (többi lent)
Azoknak a barátaidnak nyugodtan elmondhatod ,akikben megbizol,és ezt nem használják fel valami másra.Ha most letagadod ,és tesi vagy uszodai átöltözősnél,zuhanysásnál derülne ki ,az nagyobb gáz lenne .Aki meg higéniai előnyöket ír,az úgy gondolja a fitymásoké meg lerohad ?
Manapság egyre több fiú van k.metélve szükület miatt.
Ne foglalkozz vele ,ki mit mond .Nagyon jó válaszokat kaptál különben ,pár kivétellel .
Erről senkinek nem kell beszêlned,magánügy.De barátoknak sem kell elmondani mert akaratlanul is kikotyoghatják másoknak,mert ebben a korban a nemiszerv állandó téma,akkor meg szívás,meg cikizés fordulhat elő.
Sajnos sokan nem tudják hogy fitymaszükületnél is csak durva esetben kell metélni és a fitymájuk megmenthető lett volna,mert nem nêztek alaposan utána,gyereknêl erről a szülő tehet és hittek az első szónak.De a fitymát vissza lehet nyújtani,csak hosszú évek munkája.
Csak akkor beszélj arról hogy metélt vagy ha nem tudod kikerülni hogy más ezt ne tudja meg(tábori zuhanyzás:bár ott is ki lehet küszöbölni,mert az ottani zuhanyzókban is van válaszfal,és elég a zuhanyba lépve levenni csak a boxert és ha valaki nézegetni is akarna a hátsodon kívül mást nem látna,gyorsan lezuhanyozni és már vissza is lehet a boxert venni,de úszodai öltözőben :is megoldható hogy senki ne bámészkodjon,ott is szekrény fele lehet fordulni,fenékkel háttal másoknak és fél perc alatt a fürdőgatyát fel is lehet venni)
Van aki szégyenlősebb típus és azok is megoldják ha táborba,vagy uszodába mennek,mindent meg lehet úgy oldani hogy más ne lásson belőled sokat.
Az utolsó hozzászólásomat ne hogy magadra vedd kérdező ha lehet,nem hozzád szól.
Hány évesen volt a műtéted?
És mennyire tudtad a fitymád hátrahúzni mielőtt műtöttek volna?
Körülbelül 10-11 lehettem. És olyan súlyos volt, hogy a doki szerint nem lehetett mást tenni. Én sem akartam a műtétet, és a szüleim se, szóval alaposan utánajártunk, hogy lehet-e mást csinálni. Nem akarok hülyeséget mondani, de állítólag ha nem csináltattuk volna meg, akkor nem nőtt volna tovább a makkom.
Tehát elkerülhetetlen volt.
Kedves Kérdező !
Nyugodj meg, nem vagy egyedül. Én is emiatt vagyok körül metélve és semmi baj nincs vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!