Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Körül vagyok metélve. Ciki,...

Körül vagyok metélve. Ciki, ha elmondom másoknak? 14/f (többi lent)

Figyelt kérdés
Ebben a korban sokszor beszélünk a nemi szervekről, és így sokszor jukadunk ki a körülmetélt farokhoz. Ilyenkor mindenki lezsidózza a metélteket. (engem fitymaszűkülés miatt kellett metélni). Merjem ilyenkor elmondani, hogy én ilyen vagyok?

2015. aug. 25. 12:17
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
91%

Nem ciki, ahogy az se ciki, ha valaki zsidó és az se, ha nem.

Amúgy köze valóban nincs hozzá senkinek, max idõvel a csajodnak, viszont amennyire tudom, a csajok általában szeretik. ( De persze errõl egy sokat tapasztalt nõ biztosabbat tud. ;) )

Amit a higiéniáról írtak, igaz, könnyebb tisztán tartani és tömegben bizony a szagok arra vallanak, hogy a metéletlenek közül sokan nem húzzák hátra.

Nyugaton divat, sõit amaerika egyes részein, pl Kaliforniában orvosi rutin mindjárt születés után. Ott a zsidó szülülõk külön szólnak, hogy õk majd rituálisan ( másképp nem kóser ).

Viszont, bocsi az ciki, hogy nem jukadunk, hanem lyukadunk. :)

És ha valakire azt mondják, zsidó, úgy gondolják, hogy az "le", hát az baromira ciki. Mert az se "le", se "fel". Vagy hallottál már olyat, hogy valakit lemagyaroznak, lekatolikusoznak, lenémeteznek, lebuddhistáznak?

2015. aug. 26. 13:03
 22/37 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem ronda és termêszetellenes igen is a kinêzete,hiszen természetesen,nem beavatkozás által nem

így néz ki a férfi nemiszerv,a makk meg eleve nem valami szép testrész.Ez az eljárás csak akkor elfogadható ha valóban olyan mértekű fitymaszűkületről van szó,vagy más betegség miatt szükségessé válik.Az teljesen más téma.

Pont hogy nem tarják szebbnek,jobbnak!

Ilyet ki se lehetne jelenteni,hiszen 70%-a a férfiaknak metéletlen,és európában nem fognak sok metéltel összefutni a nők.Nem hiába megy a csúfolodás.

És usa-t ne hozd fel,mert ott nagyon komoly tűntetések vannak a metélés ellen,híradó is foglalkozott vele és nem ritkaság ha valaki nem metêlt,fele az arány a metêlteknek,vannak részek ahol nagyon ritka,máshol meg nem.

A gyermekek metêlésről meg ne beszélj mert egészseges gyermeket fájdalomnak kitenni elég nagy szégyen,akarata ellenére a testét megcsonkítani,műtétnek kitenni.

Csecsemőket altatni veszêlyes,de láttam videot hogy érzéstelenïtővel végeztk el és bizony tele torokból üvöltettek azok a picik,mert teljsen nem lehet a fájdalmat megszüntetni és egy csecsemő nem tudja azt mondani hogy hé haver megy ki az érzéstelenítő,csinálj valamit.Plusz évekig pelust hord a baba,így a seb szellőzni sem tud,és minden átpelenkázásnál,seb tisztításánál fájdalmai vannak!

Ahogyan a felnőttnek az érzéstelenítő beadása fáj,egy babának,kisgyereknek mêg jobban fog fájni!

A világban viszont 70% nem metêlt és nem hiába.

A metêlés nem a kulturált és egyenjogú országokból indult el,hanem sivatagi népektől ered,olyan országokból is ahol a nőket,lányokat emberszámba sem veszik,akár gyerekeket pénzért adják-veszik,vagy 11 évesen férjhez kényszerítik,nem beszêlve hogy a gyerekeket brutális módon metélik körül,érzéstelenítő nélkül,vagy mint az állatokat tömegesen.

Zsid ó szót ne emlegesd,mert akkor ajánlom nêz róluk filemet,Izraelről,arról hogyan bánnak az ottani arabokkal,durva volt,leköpköfpdés stb,de mentek ki turisták is és ugyanez volt,pedig az arab terület volt eredetileg,aki nem zsid ó vallású azt lenêzik,a nem zsid ó nőket gojnak(csúszomászó,férge jelent)nevezik.Én láttam dokumentum filmet róluk,a nők alsóbb rendűek,velük kézfogás nincs.Nem a vallásuk miatt szólják le egy részüket,mert ahogy mindenhol ott is vannak normális emberek.

Lényeg:

Azzal nem értek egyet hogy emiatt bárkit is gúnyoljanak.

De azzal se hogy ha valaki egészséges és ez szükségtelen bárki csak mert gyerek még dönthessen helyette,fájdalomnak tehesse ki.

Meg az olyan dumával se hogy jobb,szebb!

Ez kamu,a metéltek nyugtatják ezzel maguk,miközben a nők igen nagy %-a,de férfiaké is nem látott ilyet vagy csak képen,vagy aht sem tudja mi is az pontosan.

Normális ember egészsêges gyerekét ilyen felesleges fájdalomnak nem teszi ki!!!!

A kérdező esete más,betegség miatt történt.

2015. aug. 26. 19:38
 23/37 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem nem ciki mert én is körülvagyok metélve és 16 vagyok. Habár nekem egy barátom se tudja mert nincs közük hozzá meg az ember barátait nem egymás pénisze fogja érdekelni. Ígaz nekem nem volt nagy választásom mert fitymaszűkűletem volt. Masztizásnál meg nem kell használni semmi féle olajt. A zsidózásból meg rendörségi ügyet lehet csinálni. Elönyöd: nem kell a fehér piszkot pucolni, csajnak nincs méhnyakrákaj és arab nőd is lehetsz

De sztem elég ha a leendő szexpartnereid tudják. A spanokat nem fogja erdekelni a pocsod

2015. aug. 26. 21:43
 24/37 anonim ***** válasza:
81%

23 te tényleg beteg vagy

A pénisz szép így is és úgy is, nem tudom milyen nemű vagy, de, hogy valami nálad nagyon nem oké az biztos.

2015. aug. 26. 21:43
 25/37 anonim ***** válasza:
89%
26 Ez egy hülyeség, lehet, hogy a nők körülmetélésére gondolsz, az valóban kimondottan barbár dolog. Egyébként sem értem az ilyen embereket, teljesen egyedül vagy a véleményeddel, de még mindig itt pattogsz.
2015. aug. 27. 10:06
 26/37 A kérdező kommentje:

1.: Nem én zsidózok, és nincs is szándékomban

2.: Azt nem kérdeztem, hogy szebb-e így, szóval ezt nem kell megválaszolni.

3.: Légyszíves ne induljon vita a kérdésem alatt :)

4.: bocsánat a helyesírási hibáimért a kérdésemben.

5.: köszönöm a lényegre törő válaszokat :)

2015. aug. 27. 11:04
 27/37 anonim ***** válasza:
34%
Kedves kérdező! Ez nem az az oldal ahol te döntöd el, hogy legyen vita a kérdésed alatt vagy sem. Nem kell ide kiírni, ha nem tudod elviselni az internet adta lehetőséget, illetve az ezzel járó diszfunkciókat. 14 éves korodhoz képest kicsit nagy arcod van egyébként, bár ez a magánvéleményem, én 34 vagyok, de ha indítok egy kérdést, akkor sem kezdem el játszani a moderátort.
2015. aug. 27. 11:14
 28/37 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező!

Bocs ha a pár hozzászólóval az elletétes véleményünket kifejtettük,de nem mondanám ezt veszekedésnek,ellentétes nézetek,álláspontok semmi több.

Nekem a metélésnél már írtam azzal van gondom hogy olyan hü-lyeségeket írnak hogy szebb,jobb,vagy jobban tetszene a nőknek:-)

Ilyet kijelenteni olyan országban ahol nem igazán fogsz metêltet látni bad-arság,de mêg a világban is ahol több mint kétszerese a nem metélt féfiaknak.És az sem igaz hogy a nők így ne kaphatnának el fertőzést,de hogy is nem ígynis elkaphatják csak kisebb a mérték,de nem jelentősen.

Nekem a kamu dumával van bajom.:-)

Kérdező!

De az hogy metêlt vagy kérdező az a te magánügyet nem kell arról beszámolni.Nézd arról s számol be senki hogy milyen a pénisze hús vagy vér.Lányok se számolnak be kinek mekkora a melle,milyen formájú vagy az intim részük milyen(ott is van formában,színben,szeméremajkak méretében is eltérés).Ez magánügy valóban.Azért sem kell erről beszámolni mert akaratlanul is mint már írtam másoknak is megemlíthetik hogy képzeld a haverom elmodta hogy metêlt,de szülők előtt is elszólhatják maguk,mert ez a téma is izgatja őket,kamaszkorban a nemiséget érintő kérdések teljesen normálisak. Erről senkinek nem kell beszámolni.

2015. aug. 28. 19:01
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
28 Alapvetően szerintem sem kell/érdemes a nemi szervünk állapotáról beszélni másoknak. De a kérdező leírja azt is, hogy ők, mivel 14 évesek beszélgetnek a nemi szervekről és sokszor a körülmetéléshez lyukadnak ki, emiatt lett feltéve a kérdés. Én azt gondolom személyisége válogatja, hogy ki mennyire akar ezekről beszélni, el tudok képzelni olyan fiút, aki egy ilyen beszélgetésnél lazán odaböki, hogy ő bizony körül van metélve, pedig nem is zsidó, a fitymaszűkületet is nyugodtan bevallhatja, az sem szégyen, de az életkort azért figyelembe kell vennünk, mert míg egy 20 évesnek általában ez teljesen természetes, lehet, hogy egy 14 éves röhögőgörcsöt kap, vagy tényleg viccet csinál az egészből és esetleg a többi haver is társai ebben. Egyébként ez a közösség jellegétől is függ, mert korosztályon belül is vannak értelmesebb osztályok pl., mondjuk egy jobb iskolában el tudom képzelni, hogy egyáltalán nem lenne vicc tárgya ez a történet.
2015. aug. 29. 13:59
 30/37 anonim ***** válasza:
27%

29 igazad van,csak a legtöbb 14 éves nagyon érettlen még,és mindenfélet kikotyognak mások előtt,van hogy a szűlöknek is dumálnak a másikról,hogy képzeld xy-ról kiderült hogy ....,na ha otthon elszólja magát akkor ha van testvére az is meghallja és így tovább,meg az sztályban is elszólhaják magukat.

Gondolj bele ennyi időseknêl vannak nagyon fejlettlenek ahol még se fanszőr vagy alíg van és pici mêg a nemiszerve,holott mind tudjuk szegény csak későnérő,picit több idő kell neki és pár év múlva úgyan ott tart majd mint a többiek.Hát már ezért szívatnák,cukkolnák.Sok mêg a vérpéniszről sem hallott és kisebbségi kompleszusa van, van hogy 14-17 éveseknek magyarázom el hogy mi a helyzet velük,mi is a vérpénisz.Hát ezért is képesek cikizni őket.

Nem kell beszámolnia hogy körül van metélve a többieknek,de ha a zsid-zást hozzák párhuzamba ezzel akkor nyugodtan hozzászólhat a témához hogy nem csak a zsidók metéltek,hanem van hogy betegség miatt kerül erre sor,fitymaszűkület de akár cukrosoknál is.Arról is beszélhet nem csak annak lehet fitymaszűkülete aki elhanyagolja a napi alapos tisztálkodást(mert sajnos sokan akik itt fitymaszűkületről írtak ott bizony gyakran mint kiderült az elhanyagolt tisztálkodás,vagy a nemiszerv tisztántartásának hiánya miatt alakult ki)hanem kamaszkorban derül ki sok esetben az első jelentősebb spontán merevedéskor hogy mereven nem tudja a makk mögé húzni a fitymáját.

De jobb ha nem folyik nagyon bele a témába.

Azért nem jó annyira beszámolni mi a helyzet a kérdezővel,mert szinte biztos hogy az egyik osztálytársa elszólja majd magát otthon,így annak a szülei is meg fogják tudni és oké hogy nem ciki,de ehhez más szülőjének,más diáknak köze nincs.

Mivel felnőtt vagyok és többen dolgozunk bizony hallani a gyerekesektől hogy az egyik gyerek elmondott valamit a másiknak,vagy amit mástól hallott akár a nemifejlődésével kapcsolatban,akár maszturbációval hogy xy képzeld húzkodja és itt meg megbeszélik,vagy nagylány\fiú akar lenni és kamuzik,kicsit a valóságra rákontrázik a gyerek meg elszólja magát otthon és ekkor jönnek a rosszindulatú megjegyzések,a nők rosszabbak ezt hidd el nekem.

Most a héten olyan téma volt hogy gombás fertőzést kapott egy kis csaj, szája,hüvelye még a füle is gombás lett (hogy mind nők,férfiak,gyerekeknêl is, szervezet termel egészséges mennyiségű gombát ami sexuális érintkezés nêlkül,gyenge immunrendszer,erős antibiotikum után is,nyilvános mozsdókba is elkapható, túlszaporodhat sokszor halkani róla)és gondolhatod ment a rosszindulat a csajról minjárt rifke volt.A csaj elmondta egy másiknak mi van,aki meg a pletykás anyja előtt elszólta magát,mindent elmond neki és mondta is tovább,persze mindjár a sexel hozta összefüggésbe nem meghallva a belső füle is gombás szerinte azzal mit csinált és ezt tárgyalták másnap.A pletykafészek gyereke mindent elmond azt is amikor herefájdalommal egyik gyereket

általánosban az anyja elvitte dokihoz(srác pedig csak a haverjának mondta el)másnap ment a cukolás a suliba hogy na mi van volt here tapi...,a sor,ahol melózom,meg sok osztaly tudott róla másnapra.

Holott ehhez kinek van köze?Oké gyorsan lecsenget,de ez magánügy.

Ezért mondom óvatos legyen mit mond,keverőgépek mindig vannak.

2015. aug. 30. 15:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!