Körül vagyok metélve. Ciki, ha elmondom másoknak? 14/f
(többi lent)
Figyelt kérdés
Ebben a korban sokszor beszélünk a nemi szervekről, és így sokszor jukadunk ki a körülmetélt farokhoz. Ilyenkor mindenki lezsidózza a metélteket. (engem fitymaszűkülés miatt kellett metélni). Merjem ilyenkor elmondani, hogy én ilyen vagyok?
Szerintem ku..vára senkinek semmi köze hozzá kivéve annak a nőnek, akivel majd együtt akarsz lenni. Valószínűleg senki nem fogja ellenőrizni a fitymádat. Nekem meg van egy kis anyajegy a bal cicimen. na és? :-) sosem mondtam senkinek, majd meg látja, akit illet.
2015. aug. 25. 12:23
2/37 anonim válasza:
Ez tényleg nem tartozik senkire. Ide se kellett volna kiírni. Vigyázz, mert biztos jönnek a trollok...
2015. aug. 25. 12:24
3/37 schocko válasza:
Szerintem felesleges elmondanod, több kár lenne belőle, mint haszon...ha mégis kiderül, akkor elmondod az igazat és kész...
2015. aug. 25. 12:25
4/37 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan elmondhatod, másrészt viszont senkinek semmi köze hozzá. Ha együtt fürödtök más fiúkkal, akkor látszani fog, úgyhogy erre azért számíts. A lányoknak teljesen mindegy egyébként, egy nagy előnye van, nem gyűlnek a fityma alá fertőző bacik, emiatt nem fertőzöd meg a partneredet akkora eséllyel, mint azok, akik nincsenek körülmetélve.
2015. aug. 25. 12:26
5/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) ja és a trollok kíméljenek, köszi
2015. aug. 25. 12:33
6/37 anonim válasza:
Akikkel baráti, jó viszonyban vagy, azoknak elmondhatod, ha szóba kerül. Ezen nincs mit szégyellni!
2015. aug. 25. 12:38
7/37 anonim válasza:
maximum a jóbarátaidnak akikben tényleg megbízol annyira, hogy utána nem posztolják ki fészen
egyébként ha körülmetéltek akkor ez van
ne csinálj belőle ügyet, ne takargasd ha mondjuk át kell öltözni uszodában stb
a többiek pontosan megérzik szégyelled-e vagy sem
ha természetesen viselkedsz, nekik is az lesz, max ha rákérdeznek, elmondod miért, ennyi
jobban fogja érdekelni őket az, hogy pl. fájt-e
2015. aug. 25. 12:40
8/37 anonim válasza:
én nem tudom mi ebben a ciki, sokan felnőttként csináltatják meg, mert jobban tisztán lehet tartani. ki az a hülye, aki ezt kiírja fb-ra, hogy x-nek körül van metélve? Kit érdekel?
viszont ha önkielégítesz akkor olajjal, pl. baba olaj csináld, ez fontos a körülmetélteknél.
2015. aug. 25. 12:47
9/37 anonim válasza:
Reklamozni szerintem nem kellene.
2015. aug. 25. 12:52
10/37 anonim válasza:
Szerintem senkinek semmi köze nincs ahoz hogy veled mi a helyzet odalent. Ha akarod a közeli barátaidnak elmondhatod de nem muszáj. Aki meg lezsidóz téged amiatt hogy körül vagy metélve az egy barom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!