Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Pénteken lenne a körülmetélése...

Pénteken lenne a körülmetélésem de inkább nem megyek el rá?! 16/F

Figyelt kérdés

Nagyon félek a műtéttől és a műtét miatt bekövetkezett fájdalmak miatt.Szeretnék alternatív megoldást keresni rá. Szeretnék rá tippeket hallani?!Tudom ,hogy itt az emberek metélés ellenesek ezért is fordultam hozzátok remélem ,hogy jó segítséget fogtok nekem nyújtani.Szóval miket ajánlotok?

Bocsi ha nyers voltam vagy túloztam csak elégé ideges vagyok...

2015. ápr. 9. 21:20
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
43%

65%-ossal kell egyetértenem,nem csak egy kis bőrdarab a fityma és bizony jócskán meg van a fitymának a szerepe.

És azért a fityma nem akárhol helyezkedik el,nem akármelyik testrészt érinti.Nem akármelyik testrészünket vagdossák meg.

Nagyon nem mindegy hogy a nemiszervvel mi történik.

És ha van rá esély,mód hogy a metêlést eljerülje,és szeretnê is elkerülni akkor igen is a beteggel az összes lehetőségét közölni kell.

Az orvosokról annyit hogy nekik minden rutin műtét nem ők szenvednek utána,nem nekik fáj a seb,legyen az hasi sérv,ami utàn van hogy 1,5 hónapig fűzőt kell hadználni és mint minden hasi műtét nagyon tud fájni,feszülni a seb,vakbél műtét.

Meg lehet nézni aki szilánkosra töri a kezét és úgy kell a a csontjába vasat építeni és ez a kéz külső részén is látható,amit el kell majd távolítania,ismerősőm anyukájának érzéstelenítő nélkül húzták ki a vasat,hát hadd ne mondjam milyen fájdalmas vo!t.Nekik ez is rutin volt,nem volt együttérzés a fájdalom miatt,hiszen nem neki fájt.

És meg kell említeni hogy a betegségeket sokfélekêppen lehet kezelni.Nem csak a metélés létezik és a kérdező nem is szeretne metêlést!

Bizony ha elszúrják a műtétet attól is használhatatlan lesz a szerszám!

Itt sokszor írt egy személy,hogy neki foltos,kérges lett a makkja,őt már mindenki ismeri.

Aztán valaki érzékeny makkról írt 10 évvel a műtét után is.

Volt aki arról írt hogy a vêgeredmény egész jó,de nem tud benedvesedni kell a vazelin.

A lényeg valóban itt az hogy több orvost is ketessen fel,nézzen utána hogy milyen vêlemények vannak az orvosról.Akármilyen hihetetlen utána lehet nézni az adott megyêben,az adott orvosról a betegeknek milyen vêlemênye van(pl.kedves orvos,korrektül elmond mindent,elégedettek vele a betegek akiket megműtöt)

50%-os neked annyit nem mindenki engedheti meg hogy más megyêben(Pesten)műtsêk be,+friss műtét után van nêmi kellemetlen érzés,nem mindenkit tudnának autóval hozni-vinni és nem biztos hogy frissen műtve,gézzel bekötözött nemiszervvel órákat akarna haza jtazni.

Az orvosoknak meg utána lehet nézni.

Ezeken az oldalakon is sokszor vannak fent kérdések hogy egy adott megye orvosáról milyen vêlemények vannak!

Még annyit itt többen is írták náluk bemetszés volt és elêgedettek a vêgeredménnyel!!!!!

Nem lett csúnya nekik!

A lényeg,hogy menjen el akàr több orvoshoz a kérdező,és beszêljék meg az összes lehetőséget amivel a fitymaszűkületét meg lehet szüntetni!!!

Ha műtétre lenne szükség akkor is több lehetősége van,a műtét időpontját is szünidőre kitolhatja akár,alaposan nêzzen ezeknek is utána.Gyűlytse össze miket szeretne kérdezni,írja le és merje megkérdezni.

Alapos legyen.

De nagyon fontos hogy rutinos orvos kezébe kerüljön.

2015. ápr. 13. 19:26
 42/46 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2015. ápr. 15. 20:39
 43/46 anonim válasza:
100%
Engem egy héttel a tervezett műtéted előtt metéltek körül, most van két hete, hogy megműtöttek, én is ódzkodtam a műtéttől, de mikor elvégezték egy napig bent kellett maradnom, aztán mehettem haza, mostanra pedig már fele annyira sem fáj, hozzá teszem, hogy az elején is csak kellemetlen volt, nem pedig fájt. Szó ami szó, nekem egy kellemes csalódás volt a műtét utáni időszak, azt tanácsolom, hogy gondold át még egyszer, mert egyáltalán nem vészes! Ui: én is 16 éves vagyok!
2015. ápr. 16. 16:42
 44/46 anonim ***** válasza:
100%
Köszi, hogy leírtad! Nem kell a körülmetéléstől idegenkedni, egyszerű, biztonságos beavtkozás. A teljes gyógyulás után sokkal jobb lesz!
2015. ápr. 16. 21:25
 45/46 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem meg gondolja vêgig az összes lehetőséget mielőtt bármit is dönt.

Ha nem olyan súlyos a fitymaszűkülete akkor több lehetőség közül is választhat.Legyen körültekintő.

2015. ápr. 18. 16:20
 46/46 anonim válasza:

Azért az megmosolyogtató, hogy a nők, akik kikérik maguknak, ha egy férfi egy nyikkot is kiad bármi női teste, lelket érintő kérdésben, milyen vehemenciával osztják az eszet az ilyenkor.

Találó a kínai mondás: a férfiak azt hiszik, mindent tudnak, a nők azt hiszik, mindent jobban tudnak.

A feministáknak valamiért nagyon fontos ez a körülmetélés téma, gyanítok mögötte némi freudi motívumot. Bár igaz, amióta az ausztráliai Bond egyetemen kísérletileg igazolták, hogy fityma nélküli faroktól a hüvely sem nedvesedik jól, a hivatalos álláspontjuk kicsit szelídült.

Bocsi, egy kicsit sztereotipizáló lett a komment, persze tisztában vagyok vele, hogy a nők és (férfiak) többsége nem ilyen, rájuk ez nem vonatkozik, tőlük elnézést kérek, ha sértő lettem volna.

2015. júl. 24. 19:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!