Pénteken lenne a körülmetélésem de inkább nem megyek el rá?! 16/F
Nagyon félek a műtéttől és a műtét miatt bekövetkezett fájdalmak miatt.Szeretnék alternatív megoldást keresni rá. Szeretnék rá tippeket hallani?!Tudom ,hogy itt az emberek metélés ellenesek ezért is fordultam hozzátok remélem ,hogy jó segítséget fogtok nekem nyújtani.Szóval miket ajánlotok?
Bocsi ha nyers voltam vagy túloztam csak elégé ideges vagyok...
Te inkább szégyenled magad szerintem, mint a fájdalomtól félsz.
A nők gyereket is szülnek, az azért mintha nagyobb fájdalom lenne, mégis bevállalják)
A későbbi kielégitő párkapcsolatod érdekében menj el. Ne félj.
Mütét előtt megkérdezheted az orvosodat, hogy mire számits, mivel kezeld gyógyulásig.
És miért körülmetélésre mész????
Ha nem tudod rendesen hátrahuzni ez csak rövid fék hibája. nem??????? az meg csak egy kis bemetszés lenne, és orvosolható )!!!
Miért kell ehhez skalpolni???
Férjemnek ilyen kis bemetszéses dolog volt, mert nem engedte a fék teljesen hátrahuzodni a bőrt.
szerintem Neked is csak ilyesmi van.
lekötni nem fognak. honnan jutott ilyen eszedbe???
minden esetre mütét előtt még biztos lesz lehetőséged a doktorral pár szót váltani.
Nem tudom altatnak, vagy helyi érzésetelenitek ilyesmit, szerintem utóbbi)
most is ugy gondolom, hogy ehhez a problémához nem kell körülmetélést csinálni.
Kérdezz rá!! ha tévedtem bocsánat!!!
Kis olvasmány:
"A fitymaszűkület kétféle szempontból jellemezhető: az alapján, hogy mikor keletkezett, beszélhetünk elsődleges (veleszületett) és másodlagos (szerzett) formáról. Egy másik szempont szerint beszélhetünk abszolút vagy relatív phimosisról. Az abszolút forma a hímvessző nyugalmi állapotában is észlelhető, a relatív phimosis merevedéskor (erekciós állapotban) jelenik meg."
Részletek: [link]
én a videóban szereplő dologra gondoltam. -fotókat is láthatsz!-
ha a Tied más, akkor bocsánat az okoskodásért)
Hát szerintem a kamilla, meg a vízben tornáztatás már neked nem hat semmit. Ezt írtam, hogy az kisgyerekeknél még működik, de nálad már nem fog, mert nem annyira rugalmas a bőr. Csak megsértenéd magad ezekke a módszerekkel.
Ha merev állapotban nem tudod hátrahúzni, az a szexuális életedre hatással lehet. A barátomnak is lesz körülmetélése, mert neki is ugyanaz van, mint neked, egyszerűen zavarja már. Túlleszel holnap rajta, pár hétig vigyázol rá (azt azért ki lehet bírni) utána meg sokkal jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!