Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Pénteken lenne a körülmetélése...

Pénteken lenne a körülmetélésem de inkább nem megyek el rá?! 16/F

Figyelt kérdés

Nagyon félek a műtéttől és a műtét miatt bekövetkezett fájdalmak miatt.Szeretnék alternatív megoldást keresni rá. Szeretnék rá tippeket hallani?!Tudom ,hogy itt az emberek metélés ellenesek ezért is fordultam hozzátok remélem ,hogy jó segítséget fogtok nekem nyújtani.Szóval miket ajánlotok?

Bocsi ha nyers voltam vagy túloztam csak elégé ideges vagyok...

2015. ápr. 9. 21:20
1 2 3 4 5
 1/46 A kérdező kommentje:
Fitymaszűkületem van...De enyhe mármint mereven nem de lankadt állapotban vissza tudom húzni.
2015. ápr. 9. 21:20
 2/46 anonim ***** válasza:
65%
Gondolom az orvosod ajánlotta a műtétet. Nincs nagyon más megoldás. EZt max. kis gyerekkorban lehet mg erőltetéssel húzogatni, de ilyen korban már nem. Ne félj tőle, nem lesz kellemes, de utána jobb lesz mint most :)
2015. ápr. 9. 21:24
 3/46 A kérdező kommentje:
De nincs baj vele csak ha merev akkor nem bírom lehúzni , de nekem nem kell az ,hogy több hétig fájjon kellemetlen legyen és ne tudjam használni...Meg annyira félek magától a műtéttől meg attól ,hogy lekötnek...
2015. ápr. 9. 21:30
 4/46 gömbicica ***** válasza:
8%

Te inkább szégyenled magad szerintem, mint a fájdalomtól félsz.

A nők gyereket is szülnek, az azért mintha nagyobb fájdalom lenne, mégis bevállalják)

A későbbi kielégitő párkapcsolatod érdekében menj el. Ne félj.

Mütét előtt megkérdezheted az orvosodat, hogy mire számits, mivel kezeld gyógyulásig.

És miért körülmetélésre mész????

Ha nem tudod rendesen hátrahuzni ez csak rövid fék hibája. nem??????? az meg csak egy kis bemetszés lenne, és orvosolható )!!!

Miért kell ehhez skalpolni???

Férjemnek ilyen kis bemetszéses dolog volt, mert nem engedte a fék teljesen hátrahuzodni a bőrt.

szerintem Neked is csak ilyesmi van.

2015. ápr. 9. 21:30
 5/46 gömbicica ***** válasza:
14%

lekötni nem fognak. honnan jutott ilyen eszedbe???

minden esetre mütét előtt még biztos lesz lehetőséged a doktorral pár szót váltani.

Nem tudom altatnak, vagy helyi érzésetelenitek ilyesmit, szerintem utóbbi)

most is ugy gondolom, hogy ehhez a problémához nem kell körülmetélést csinálni.

Kérdezz rá!! ha tévedtem bocsánat!!!

2015. ápr. 9. 21:32
 6/46 gömbicica ***** válasza:
38%

Kis olvasmány:

"A fitymaszűkület kétféle szempontból jellemezhető: az alapján, hogy mikor keletkezett, beszélhetünk elsődleges (veleszületett) és másodlagos (szerzett) formáról. Egy másik szempont szerint beszélhetünk abszolút vagy relatív phimosisról. Az abszolút forma a hímvessző nyugalmi állapotában is észlelhető, a relatív phimosis merevedéskor (erekciós állapotban) jelenik meg."

Részletek: [link]

[link]

én a videóban szereplő dologra gondoltam. -fotókat is láthatsz!-

ha a Tied más, akkor bocsánat az okoskodásért)

2015. ápr. 9. 21:38
 7/46 A kérdező kommentje:
Az ,hogy a nők szülnek természetes...Hiszen ez azóta van amióta élnek a Földön élőlények.A Jóisten azért teremtette a fitymát a makkra ,hogy védje nem azért ,hogy valaki levágja...De nekem csak relatív fitymaszűkületem ami azt jelenti ,hogy csak merev állapotban nem tudom hátrahúzni az orvos azért mondta ,hogy körül kell metélni mert neki az a legegyszerűbb módszer de nagyon sok alternatív módszer van pl steroidos kenőcs, kamillázás, vízben tornáztatás.Szóval nem értem miért lenne kötelező régen kellett a sivatagi népeknél..
2015. ápr. 9. 21:42
 8/46 anonim ***** válasza:
51%

Hát szerintem a kamilla, meg a vízben tornáztatás már neked nem hat semmit. Ezt írtam, hogy az kisgyerekeknél még működik, de nálad már nem fog, mert nem annyira rugalmas a bőr. Csak megsértenéd magad ezekke a módszerekkel.

Ha merev állapotban nem tudod hátrahúzni, az a szexuális életedre hatással lehet. A barátomnak is lesz körülmetélése, mert neki is ugyanaz van, mint neked, egyszerűen zavarja már. Túlleszel holnap rajta, pár hétig vigyázol rá (azt azért ki lehet bírni) utána meg sokkal jobb lesz.

2015. ápr. 9. 21:47
 9/46 anonim ***** válasza:
60%
Ezt az utolsó mondatod komolyan gondoltad? Szerinted tényleg egyszerűbb a dokinak egy háromnegyed órás, dögunalmas, pepecselős műtétet megcsinálnia, mint felírni valami csodakenőcsöt két perc alatt, hogy kenegessed? Menjél csak el holnap, nem kell beijjedni. 16 évesen kenőcsökkel semmit nem érsz, az maximum kisgyerekeknek jó. Az ilyen felét levágom, meg bemetszem marhaságok meg ugyanúgy fájnak, lassan gyógyulnak, csak cserébe még benne van a pakliban, hogy pár év múlva ugyanott tartasz, mint most.
2015. ápr. 9. 21:56
 10/46 A kérdező kommentje:
Inkább kenegetem életemvégéig minthogy szenvedjek és fájjon.
2015. ápr. 9. 21:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!