Pénteken lenne a körülmetélésem de inkább nem megyek el rá?! 16/F
Nagyon félek a műtéttől és a műtét miatt bekövetkezett fájdalmak miatt.Szeretnék alternatív megoldást keresni rá. Szeretnék rá tippeket hallani?!Tudom ,hogy itt az emberek metélés ellenesek ezért is fordultam hozzátok remélem ,hogy jó segítséget fogtok nekem nyújtani.Szóval miket ajánlotok?
Bocsi ha nyers voltam vagy túloztam csak elégé ideges vagyok...
A bemetszêsnek sem lesz ronda ês rossz a vêgeredménye,csak jó kezekbe kell kerülni.
A fedettlen makk látványa,a makk mögötti hegekkel és gyűrűszerűsêggel sem szêp és természetes látnpvány.
A srácnak nem csak a kellemetlensêgekkel van gondja ami műtét után adódna,maga is leírta nem hiába nőtt oda a fityma a kommentjêbe!
Nem szeretne metêlést!
Habnem biztos hogy a döntése megfelelő lenne,ne siesse el,hanem nêzzen utána milyen megoldások léteznek még és több orvost is keressen fel,sőt akivel legyen az bármilyen műtêt is a beavatkozást végeztetné nézen utána,hogy biztosan jó szakember kezei közé kerüljön.
Bármilyen műtétet ha nem jó kezekben van el lehet szúrni.
Nem próbálok meg rávenni senkit, mindenkinek azt mondom, hogy menjen el a legközelebbi Urológia szakrendelésre. Ugyanakkor nem hallgatom el azt amit majd ott is mondani fognak: a fitymaszűkület megoldása a körülmetélés.
Nem kell ettől idegenkedni, parázni, fájdalmatlan rutinműtét. És valóban több ilyen műtétet és eredményét láttam az elmúlt több mint 15 évben.
A "nézz körül az orvosok között, hogy kivel csináltatod" hozzászólásra reagálva: meglepő, de az orvosok nem hordanak maguknál egy portfolio mappát, hogy ilyeneket csinálok, ilyen volt, ilyen lett a végeredmény. A körülmetélés a legelterjedtebb rutinműtét, bárki el tudja végezni. Ha igazán profit akarsz akkor olyat keress, aki nagyon sok ilyen műtétet véget (Pl. Fekete Ferenc), de persze ennek ára van.
A bemetszést, z,w és még az ABC számos betűjét felsoroló plasztikák valóban ronda végeredményt adnak: megmarad egy lifegő fityma maradék és hiányoznak a körülmetélés pozitív hatásai ami akkor van igazán, ha a koronaárok is szabadon marad.
Fétis? Nekem más fogalmaim vannak a fétisről! Ez a körülmetélés ellenes fejekben lévő sötétség eloszlatása inkább. Mondjuk úgy: misszió!
hát 34 ha neked ennyit jelent egy testrészed, az a te bajod
de ettől még másnak lehet fontos
de nem beteg csak szűk, és van benne egy tonna idegvégződés
én is tájékozódnék mielőtt levégatnám
ha egyszer levágták, nem fog visszanőni
de mindenki úgy vágatja le a fitymáját, ahogy akarja, de ettől még másoknak propagálni nem kell
16 éves, az ő teste, az ő farka, az ő élete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!