Pénteken lenne a körülmetélésem de inkább nem megyek el rá?! 16/F
Nagyon félek a műtéttől és a műtét miatt bekövetkezett fájdalmak miatt.Szeretnék alternatív megoldást keresni rá. Szeretnék rá tippeket hallani?!Tudom ,hogy itt az emberek metélés ellenesek ezért is fordultam hozzátok remélem ,hogy jó segítséget fogtok nekem nyújtani.Szóval miket ajánlotok?
Bocsi ha nyers voltam vagy túloztam csak elégé ideges vagyok...
szerintem, ha ennyire félsz, és tiltakozol ellene, akkor nem kell erőltetni.
életveszélyben nem vagy.
ha most elkerülöd a műtétet, és később rászánod magad, akkor ugyanúgy el lehet végezni.
addig kipróbálhatsz alternatív megoldásokat, meglátod egyáltalán, hogy zavar-e téged ez a helyzet.
ha ennyire berzenkedsz ellene, akkor szerintem ne csináld.te döntesz a testedről, nem pedig az orvos.
Akkor végülis nem para, hogy fájni fog a szex? Mert nem bírsz ki két hetes fájdalmat. Biztos fogszabályzód sem volt :D
Ja, mert hogy a körülmetélésnél milliószor fájdalmasabb dolog természetes, az oké. Csak mert természetes. A gyermekbénulás is az, de szerencsére kapsz ellene oltást.
A körülmetéléstől nem kell félni, mert a világ legegyszerűbb, legelterjedtebb műtéti beavatkozása. Mivel teljesen el lehet érzésteleníteni a területet, ezért nem fogsz semmit sem érezni. Az altatásnak 1000-szer nagyobb veszélye lehet, mint a helyi érzéstelenítésben végzett műtétnek.
A rövid fitymafék gyakran együtt jár a fitymaszűkülettel. Van akinek a fék átvágása (eltávolítása) megoldja a problémát, és ezután a fitymát teljesen és könnyen hátra lehet húzni, de akinek szűk a fitymája azon a fék-műtét nem segít. Ennek ellenére sokan (teljesen feleslegesen) idegenkednek a körülmetéléstől, pedig sokkal egyszerűbb egy füst alatt elvégezni és megoldani a fityma problémát egyszer és mindenkorra.
A körülmetélésnek rengeteg pozitív hatása van és nem csak a férfiak számára, hanem a partnerük is profitál belőle.
Ha nem akarsz normális nemi életet élni, és inkább szenvedsz a fitymaszűkülettel az a te döntésed. Huzivonitól, babaolajtól, melegvíztől nem fog megoldódni, sőt: magától sem lesz jobb!
Még egy dolog: a kórházak általában túltervezik ezeket a műtéteket, azaz mindig van aki nem jön el, lemondja, elkésik stb. Ezért van az, hogy hiába van a időpont, mégis várni kell a bevatkozásra. Persze, nagyon nem szép dolog nem elmenni egy tervezett műtétre, de mindig van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!