Pénteken lenne a körülmetélésem de inkább nem megyek el rá?! 16/F
Nagyon félek a műtéttől és a műtét miatt bekövetkezett fájdalmak miatt.Szeretnék alternatív megoldást keresni rá. Szeretnék rá tippeket hallani?!Tudom ,hogy itt az emberek metélés ellenesek ezért is fordultam hozzátok remélem ,hogy jó segítséget fogtok nekem nyújtani.Szóval miket ajánlotok?
Bocsi ha nyers voltam vagy túloztam csak elégé ideges vagyok...
:-( :-(
nem gondoltam volna, hogy ilyen "nyuszi" vagy. -bocsáss meg!látod mindenki biztatott, volt,aki már tulesett rajta, és semmi gond nem volt-
Te meg végre kaptál időpontot is, és inadba szállt a bátorságod? :-( :-(
ha gond van, akkor gond van!
van lehetőség megoldani, el kell menni!
ez olyan mint a fogorvos. félünk mint a fene, aztán addig halogatjuk, mig foghuzás lesz a vége((
jobb megelőzni a "bajt".
mondjuk ezzel a problémával együtt lehet élni, de nem érdemes!
jön egy kis pufók angyal, telibe talál, aztán akkor lesz igazán kellemetlen a helyzet, ami aztán meg fog maradni az emlékezetben biztosan.
nem kell parázni) tényleg nem különleges és nem hosszadalmas beavatkozás.
most egy reklám jutott eszembe, mikor vérzik a foginy, nem törődünk vele. és visszakérdeznek, hogy ha máshol vérezne, akkor sem törődnénk vele?
Kedves kérdező! ezt a beavatkozást ha most elodáztad, ugy is át kell éld, mégpedig pár éven belül!!
Kérdező!
Valóban nem csak a körülmetélés létezik mint megoldás.
És nem teljesen igaz hogy sem az érzéstelenítés,sem az utána következő időszak ne fájna.
Mereven mennyire tudod hátrahúzni a fitymádat?
Az nem igaz hogy a meleg vízben történő fityma tornáztatása
Ennyi idős korban nem segïtene!
Igen is van hogy ha enyhe a szűkület segít,ezen az oldalon is egy 20 éves srácnak is bevált.De ha ennêl a módszernél pár hét alatt semmi javulás akkkor urológust fel kell keresned.
De menj el urológushoz,egy másikhoz,nézesd meg magad ismét,beszélgess el vele és mond meg neki hogy a metêlést mindenkêppen szeretnéd elkerülni és egy másik megoldást szeretnêl.
A bemetszés is elêg lehet,csak lazítanának a szűk részen.
Vagy van fityma plasztikabis.
De menj el urológushoz és más lehetőségekről beszêlj vele.Nem kell azonnal döntened,kérj időt hogy átgondolhasd.Írd előre össze a kérdéseidet amiket szeretnêl feltenni.(pl.seb kötözés,tisztán tartás,seb gyógyulás stb)
És ha műtêtre lenne szükséged nem feltêtlen metêlêsre,havelég lenne a bemetszés azt is nyára,szünidőre próbáld megbeszêlni.
tkm helyett z-plasztika
ennyi
tkm-et ne engedd
amit levágnak nem nő többé vissza
az 50%-os egy nő akinek a körülmetélés a fétise, midnekit megpróbál rávenni erre
kérdező, menj el több urológushoz, mondasd el velük részletesen mik a lehetőségeid
És ha nő? Kb. ugyanannyi tapasztalata van az egész folyamatban, mint a sok itt okoskodó urológus-professzornál, a folyamaton át nem esett embernek, akik hallomások után osztják itt az igét.
Ezen logika szerint, aki meg ellene szól, az metélés-ellenes fétissel küzd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!