Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan lesz így párkapcsolat...

Hogyan lesz így párkapcsolat és gyermek?

Figyelt kérdés
Mit lehet tenni abban az esetben, ha a férfi képtelen nemi életet élni? Szeretne családot, és nem impotens, meg nem is a méretevel van baj. Orvoshoz egyszer fordult, de neki nagyon megalázó a helyzet.
2014. nov. 20. 20:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Ez pont olyan szitu, mint ami a Sex és NY-ban volt pár napja.

Ezt most találtam:

[link]

2014. nov. 20. 21:38
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Kamu, ilyen nincs.
2014. nov. 21. 01:54
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Oké, hamar elmész , és???? második-harmadik kör? próbáltad már, hogy a másodikat meddig bírod? egyáltalán voltál már nővel? Nekem volt egy párkapcsolatom ahol borzasztó sokat szenvedtünk emiatt, nagyon nehéz, és rengeteg türelem kell hozzá... végül kiderült súlyos prosztata gyulladás okzta, aminek a korai megömlésen kívül más tünete nem volt... ló adag antibiotikum után jelentősen javult a helyzet, de a lelki oldal sokáig nem rendeződött... aztán mikor minden klassz lett, talált egy másik nőt, aki mellett nem érezte kisfiúnak magát, aki nem látta min ment keresztül ,aki nem látta sírni emiatt... na ki járt legrosszabbul? de valahol megértem, miért választott mást, előttem nem tudta férfinak érezni magát...
2014. nov. 21. 09:22
 24/26 anonim ***** válasza:
Szegény 23-as.... szép, hogy ilyen megértő vagy!
2014. nov. 21. 10:37
 25/26 anonim válasza:

Gyorstüzelő vagy, nem "korais".

Orvos, és pszichológus. Kezelhető.

2014. nov. 21. 10:51
 26/26 Janka néni válasza:

22#, de van.

Kérdező! Mint gyakran, itt is a különféle megoldások együttes használata lehet a jó. Fordulj (másik) szakemberhez! De e mellett fordulj egy más tip. szakemberhez is, ott is fizetni kell, de vannak olyan lányok, akik pont ebben profik (mindent láttak már, nem nevetnek ki és nincs lelki teher a dologban.), csak arra vigyázz, hogy védekezés legyen (nem akarlak cikizni, de nem a nem kívánt terhesség, hanem a fertőzések ellen)! Nem vagyok prostitúció-párti, de ebben az esetben tényleg bejöhet.

A harmadik párhuzamos megoldás, ha teszteled és edzed magad. Maszturbálj finoman és figyelj közben magadra! Tudom, hogy gyors vagy, de próbáld 2x-3x egymás után. Elvileg javulnia kell egy idő után az időnek!

Azt már nem merem mondani, hogy mélyülj el magadban meg a múltadban és ásd elő, ennek a dolognak a gyökereit, mert mindenki nekem esik majd. De komolyan, ez is segíthet egy kicsit!

2014. nov. 21. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!