Hogyan lesz így párkapcsolat és gyermek?
Gyorstüzelő vagy, nem "korais".
Orvos, és pszichológus. Kezelhető.
22#, de van.
Kérdező! Mint gyakran, itt is a különféle megoldások együttes használata lehet a jó. Fordulj (másik) szakemberhez! De e mellett fordulj egy más tip. szakemberhez is, ott is fizetni kell, de vannak olyan lányok, akik pont ebben profik (mindent láttak már, nem nevetnek ki és nincs lelki teher a dologban.), csak arra vigyázz, hogy védekezés legyen (nem akarlak cikizni, de nem a nem kívánt terhesség, hanem a fertőzések ellen)! Nem vagyok prostitúció-párti, de ebben az esetben tényleg bejöhet.
A harmadik párhuzamos megoldás, ha teszteled és edzed magad. Maszturbálj finoman és figyelj közben magadra! Tudom, hogy gyors vagy, de próbáld 2x-3x egymás után. Elvileg javulnia kell egy idő után az időnek!
Azt már nem merem mondani, hogy mélyülj el magadban meg a múltadban és ásd elő, ennek a dolognak a gyökereit, mert mindenki nekem esik majd. De komolyan, ez is segíthet egy kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!