Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazassag valsagban, ti mit tennetek?
5 eve vagyunk hazasok, a tenyek diohejban.A ferjem imad engem viszont panikbeteg es ez kihat a kapcsolatunkra.
-Nem lehet vele egy csomo dolgogrol beszelni mert MINDENT szemelye elleni tamadasnak el meg
-A legkisebb dolgon megsertodik, mindenbol stresszt csinal
-Neha vannak duhkitoresei, ahol olyanokat mond, h mindenkinek jobb lenne ha meghalna, meg majd en is el fogom hagyni mint az osszes no eddig az eleteben
-Minden kitorese utan bocsanatot ker (soha nem utott meg vagy ilyesmi) es tudja, h segitsegre van szuksege de azon kivul, h az orvos altal eloirt gyogyszereket beveszi nem hajlando pszichologushoz menni
-Volt h veszelyeztette mindkettonk eletet leven pont az autoban jott ra a roham, es kishijjan beleszalltunk egy buszba mikozben uvoltozott...ilyenkor versenyez masokkal, marmint idegenekkel akik felbosszantjak a vezetesi stilusukkal
Ezeket leszamitva egy edes pasi, szeretem is de belefaradtam es eldontottem,h elhagyom. Mindig turelemmel kezelem (meg akkor is amikor rettegek) es probalom lecsillapitani, konkretan bocsanatot kerek tole a semmiert, h ne erezze magat hibasnak.Ha elkezdenek vele vitatkozni, akkor egesz ejjel ezt hallgatnam es mivel bocsanatot kerni amikor nem vagyok hibas nem kerul semmibe, igy barmikor megtessem ha szukseg van ra.
Utalom a konfrontaciot, veszekedest es en egy optimista, jokedvu no vagyok, lazan es boldogan kezelem az eletet es ugyan megertem a depressziosokat, de nem tudok azonosulni a nezetukkel.
Szeretem de nem vagyok onsorsronto igyhat eldontottem, h elvalok leven kifogytam az otletekbol, aldozat pedig soha nem leszek.
A kerdes, h esetleg valaki vegigmemt hasonlon, ha igen van valami otlete arra, h hogy lehet kezelni ilyen embereket?Nyilvan nincs bevalt modszer, de mivel mindenki mashogy el meg helyzeteket, igy hatha:-)))
Koszi a valaszokat:-)))
30/N 44/F
Ezt sokan mondtak de valojaban senki nem konkretizalta igy meg mindig nem tudom h mivel allok szemben.:-)
Van benne panikbetegseg is, nem birja a tomeget, mindig azt hiszi, h ot nezik, ilyenkor ki kell vele menni szellos helyre h lenyugodjon....ossinten: fogalmam sincs, h mi ez a betegseg...
Bi-polaris depresszio esetleg? Angolul valami olyasmit mondanek, h anger management problemai vannak ( azert angolul mert magyarul nem tudom a megfelelojet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!