Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már válságban a házasságod? Ha igen, sikerült megmenteni? Hogyan?
Hogyan lehet elviselni, ha elmúlik a szerelem, ha már nem annyira varázslatos az egész, mint az elején volt?
Tulajdonképpen minden érdekelne ami a párkapcasolati problémákkal kapcsolatos...
Erre nincsen bevált recept.
A szerelem, a szexuális vágy, minden más változó intenzitású a házasságban, és ez jó így. Nem lehet ezer fokon égni mindig.
Ugyan házasság előtt pár hónappal, de volt.
Anyagi, családi problémák, betegség, tehetetlenség... tulajdonképpen olyan rossz lelkiállapotban voltam hogy nemhogy szerelmesnek nem éreztem magam, egyenesen meggyűlöltem a páromat.
Mivel tudtam hogy velem van a baj, én léptem.
Kivetettem a párommal pár nap szabadságot, és az utolsó fillérünkből elmentünk "wellnesselni".
Én feloldódtam, a párom új ihletet kapott az ágyban, és azon kívül is :))
Ez egy éve volt, azóta is újra fülig szerelmesek vagyunk, és rájöttünk a bajban a megoldásra.
Tulajdonképpen elég sokrétűen alkalmazható a technika, kiszabadít a szürke hétköznapokból, ellazít, és egy wellness részlegen bizony elég sok alkalmat lehet találni a társas kikapcsolódás megfűszerezésére.
Véleményem szerint tökéletes, ha csak ellaposodik, unalmassá válik egy kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!