Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám megmenteni a...

Hogyan tudnám megmenteni a házasságunkat?

Figyelt kérdés
Már lassan 2 hónapja hogy a párommal nagyon nem tudunk egyezni.Folyamatosodtak a viták...minden kis butaságon összekapunk!!Vannak napok hogy minden jo...élvezzük az egymással töltött perceket,de aztán hírtelen minden megváltozik.A legrosszabb az hogy folyton engem hibáztat...pedig sokszor ő kezdi a vitákat!!Nagyon szeretjük egymást...mindent megteszünk egymásért!Tisztára olyan szinte mindenben mint én vagyok...akkor mi lehet a baj???min változtassak??válni nem akarok.Segitsetek
2012. ápr. 2. 06:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet,hogy egyszerűen csak fáradtak vagytok mindketten? Milyen most az életetek munka stb?
2012. ápr. 2. 06:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát nekem nemrég mondtak fel,mert létszám leépítés volt.A párom dolgozik mint villanyszerelő.Fáradtak vagyunk az tuti idegileg.Hisz egyre kevesebb pénzből kell gazdálkodnunk.Stressz van bőven.De az mégrosszabb hogy folyton aggodni kell hogy min vitázunk megint és ez kikészít...
2012. ápr. 2. 06:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Az legyen a legkisebb gondod,hogy min vitáztok. Ez egy ilyen rossz időszak. Próbáld lekötni magad valami hasznossal, keress olyan elfoglaltságokat amit szívesen csinálsz. Ha tudsz tanulj valamit ha már munka nélkül vagy. Maga a munkanélküliség elég depresszív hatással van az emberre. Ez a kilátástalanság okozhat feszültségeket. Férjeddel is ha tudtok csináljatok közös programokat, olyanokat ami nem pénz kérdés. Sok türelem egymáshoz és magadhoz.... menni fog?
2012. ápr. 2. 06:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Próbáld meg beszélni vele,hogy így a házasságotok nagyon rossz irányban halad. Ha nem akarjátok egymást el veszíteni,több türelem és alkalmazkodás kell mind kettőtök részéről.
2012. ápr. 2. 06:58
 5/10 A kérdező kommentje:
azt hiszem menni fog.köszönöm a segitséget.
2012. ápr. 2. 07:24
 6/10 anonim ***** válasza:

Mondjuk meg kellene beszélni, hogy mi baja veled. Nem tehetsz róla, hogy kirúgtak, és gondolom akarsz dolgozni, de nagyon nehéz munkát találni. És igen, a haszontalanság érzése is eléggé lehangoló. Nem csak annyit érsz, amennyi pénzt hazaviszel, mondd meg neki.

Pár napig inkább ne is szólj hozzá, higgadjon le, ne vedd fel a kesztyűt, ha vitázni akar. Természetes, hogy idegesek vagytok a helyzettől, de el fog múlni.

2012. ápr. 2. 07:34
 7/10 anonim ***** válasza:

Az, hogy munkanélküli lettél, nemcsak téged stresszel, a párodat is. Ő is aggódik, hogy ezek után hogyan fogtok tudni egy keresetből megélni.

Szerintem ez okozza a köztetek levő feszültséget, de ezt csak akkor tudjátok feloldani, ha leültök és megbeszélitek egymással.

Számold át, hogy hosszútávon az ő keresetében hogyan, mire futja, mi az, amiről le kell mondanotok. Azt kell először megbeszélni, összehangolni, és ha már mindketten tudjátok, hogy ezen a téren mire lehet számítanotok, talán a köztetek levő feszültség is oldódni fog.

Szerintem ez a feszültség forrása.

2012. ápr. 2. 07:35
 8/10 anonim ***** válasza:
nekünk is vannak húzósabb időszakaink. ilyenkor eldöntjük, hogy egy hétvégét csak kettesben töltünk el, telefonok, internet mentesen, csak egymásra figyelünk. Elszoktunk ilyenkor menni egy hétvégére valahova kikapcsolni, ha viszont nem futja rá akkor otthon is megoldottuk már, közös programokkal, mint közös főzés., közös kutyasétáltatás.. nekünk jót tett
2012. ápr. 2. 07:56
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
először azt akartam javasolni hogy menjetek el közösen pár napra valahová kikapcsolódni, de mivel írod hogy egyre kevesebb a pénz, akkor szervezz 1 napos kirándulást a közelben amire nem kell pénz, vagy pikniket. Mi gyakran barangolunk kettesben és nagyon jó. Amúgy másnál is vannak viták. Én pl mikor a párom kezdeményezi a vitát és én nem akarok vitázni akkor szépen mondom neki hogy most miért kell így beszélni? Én nem akarok vitatkozni, nem bántalak akkor miért bántasz. Ez általában használ és észreveszi magát.
2012. ápr. 4. 10:54
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Irok egy megoldást ami első olvasatra a nők nagy részének nem szimpi, de mégis ez a legegyszerübb utad: több szex. Máskor is és akár máshogy is mint eddig.

Meg fog lepödni milyen mély hatással tud ez lenni a férfiakra.

2012. ápr. 4. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!