Elmentem fogorvoshoz azt mondta már nem lehet megmenteni a fogam és mondta h húzzuk ki . nem tudok Budapesten valami jó fogorvost aki megmenthetné?
Bármelyik magádoki megteszi, gondolom körzeti fogorvosnál voltál, mert ott szeretnek egyből húzni.
Nem tudom hol laksz, de a Kispesti fogcentrumot ajánlom.
Nekem is azt mondták, hogy már nem lehet megmenteni, de erősködtem, hogy márpedig kihúzni nem fogják...Na mind1. A doki azt mondta, hogy rendben, megcsinálja. Meg is csinálta, aztán miután végzett, közölte velem, hogy csonthártya gyulladásom van, ami soha nem fog elmúlni. Azt mondta, hogy jöjjek vissza egy hónap múlva, ha addig kibírom.... Két hét után ugyanúgy fájni kezdett ugyanaz a fogam. Elmentem egy másik fogorvoshoz, mert annyira fájt, hogy még Flector por sem vette ki. A másik doki meg kérdezgette, hogy ki volt az a marha, aki a csontgyuszis fogamat még meg akarta menteni...
Tehát ebből a tanulság: kérdezd meg, hogy mi a baja a fogadnak és utána döntsd el, hogy mit akarsz.
Balla dent! Személyesen ismerem a fogorvost, biztosan mondhatom, a legjobbak között van!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!