14 éves korban érdemes megmenteni (gyökér kezeltetni) egy rágófogat? Később úgy is probléma lesz vele és pár év múlva úgy is ki kéne húzni.
Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 13:39
1/7 anonim válasza:
attól függ, hol van
ha látszik nevetésnél, akkor érdemes
nekem már nagyon régóta (12 éve) megvan a gyökérkezelt fogam, jól sikerült korona van rajta
3/7 anonim válasza:
Maradó fog? Akkor mindenképpen meg kell menteni. Van olyan fogam, amit 24 éve gyökérkezeltek és szép, fehér, ép, nem lötyög.
4/7 anonim válasza:
Persze hogy érdemes, van akiknek nagyon kibír egy gyökérkezelt fog, ráadásul a fogsorodnak se tesz jót, ha van egy üres hely, eltorlódhatnak.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Tudna valaki a 18. kerületben egy jó fogászt ajánlani??
2011. júl. 18. 16:03
6/7 anonim válasza:
Ha még nem is voltál fogORVORnál (és nem fogásznál), akkor honnan tudod, hogy pont gyökérkezelni kell?
7/7 A kérdező kommentje:
Most vidéken nyaralok és itt mentem el a fogászatra. Az itteni orvos mondta, hogy vagy kihúzza vagy haza megyek és otthon kezeltetem.
2011. júl. 18. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!