Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Változott a házasságod az...

Változott a házasságod az évek múltával?

Figyelt kérdés
Ha igen, miben? Hány évesen házasodtatok?
2012. febr. 20. 19:06
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
nem... én 24 a férjem 26 volt akkor... előtte már 5 éve együtt éltünk, szóval nem volt semmi meglepetés azóta sem.
2012. febr. 20. 19:09
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Teremészetesen változott, mert mi is változtunk az évek során. Ami egyértelmü, az az, hogy most sokkal közelebb agyunk egymáshoz lelkiekben is, egyre mélyebb az az érzés, hogy összetartozunk.
2012. febr. 20. 19:18
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
23 évesen, de azóta semmi nem változott pont azért amit az előző leírt, már 6 éve együtt voltunk és abból 4-mat együtt laktunk.lakva ismerszik meg az ember.
2012. febr. 20. 19:19
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
nem 4-mat hanem 4-et bocsi :)
2012. febr. 20. 19:19
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
Igen, más lett a férj.
2012. febr. 20. 19:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Örülök, hogy többen pozitívat írtatok :)
2012. febr. 20. 20:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
23 évesen ismertem meg a párom, 25 voltam amikor összejöttünk. 26 éves voltam amikor összeköltöztünk, 28 amikor házasodtunk. 29 évesen szültem az első gyermekünket. Idén töltöm a negyvenet. A házasságunk változott az évek alatt, mert mi magunk is változtunk. Felelősségteljesebbek vagyunk. Ugyanolyan jókat tudunk beszélgetni, hülyéskedni. A férjem ugyanúgy bókol még mint az első hónapokban és én ugyanúgy várom őt haza.
2012. febr. 20. 20:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen.

Amikor összekerültünk, én egy pocsék, trehány háziasszony voltam, a férjem tanított meg főzni. Én közben betörtem, sokat tanultam, rendezettebb lettem, egy ideig jó volt ez, aztán a GYED alatt megszokta, hogy mivel mindig itthon vagyok, én mindent megcsinálok. Csak amikor elkerültem dolgozni, akkor már semmit sem segített és az én nyakamba szakadt minden. Ő meg közben rájött, hogy jobb bulizgatni a haverokkal, pedig korábban úgy kellett rábeszélni, hogy menjen már kikapcsolódni egy-egy alkalommal.

Végül válás lett a vége.

27 évesen házasodtam...

2012. febr. 20. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!