Változott a házasságod az évek múltával?
Figyelt kérdés
Ha igen, miben? Hány évesen házasodtatok?2012. febr. 20. 19:06
1/8 anonim válasza:
nem... én 24 a férjem 26 volt akkor... előtte már 5 éve együtt éltünk, szóval nem volt semmi meglepetés azóta sem.
2/8 anonim válasza:
Teremészetesen változott, mert mi is változtunk az évek során. Ami egyértelmü, az az, hogy most sokkal közelebb agyunk egymáshoz lelkiekben is, egyre mélyebb az az érzés, hogy összetartozunk.
3/8 anonim válasza:
23 évesen, de azóta semmi nem változott pont azért amit az előző leírt, már 6 éve együtt voltunk és abból 4-mat együtt laktunk.lakva ismerszik meg az ember.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Örülök, hogy többen pozitívat írtatok :)
2012. febr. 20. 20:06
7/8 anonim válasza:
23 évesen ismertem meg a párom, 25 voltam amikor összejöttünk. 26 éves voltam amikor összeköltöztünk, 28 amikor házasodtunk. 29 évesen szültem az első gyermekünket. Idén töltöm a negyvenet. A házasságunk változott az évek alatt, mert mi magunk is változtunk. Felelősségteljesebbek vagyunk. Ugyanolyan jókat tudunk beszélgetni, hülyéskedni. A férjem ugyanúgy bókol még mint az első hónapokban és én ugyanúgy várom őt haza.
8/8 anonim válasza:
Igen.
Amikor összekerültünk, én egy pocsék, trehány háziasszony voltam, a férjem tanított meg főzni. Én közben betörtem, sokat tanultam, rendezettebb lettem, egy ideig jó volt ez, aztán a GYED alatt megszokta, hogy mivel mindig itthon vagyok, én mindent megcsinálok. Csak amikor elkerültem dolgozni, akkor már semmit sem segített és az én nyakamba szakadt minden. Ő meg közben rájött, hogy jobb bulizgatni a haverokkal, pedig korábban úgy kellett rábeszélni, hogy menjen már kikapcsolódni egy-egy alkalommal.
Végül válás lett a vége.
27 évesen házasodtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!