Milyen irányba változott a házasságod mióta megszületett a pici? Ill. mik a változások?
imádjuk egymást és együtt imádjuk a kisfiunkat. Nekem szerencsém van. Voltunk évekkel ezelőtt mi is majdnem válófélben hülyeségek miatt, mégis sikerült megoldjuk, ragaszkodunk egymáshoz. Nálunk alap az egymásrafigyelés, ha pl. lefekvés előtt készítek neki vacsorát, hogy mire éjszaka hazajön, legyen az asztalon a vacsi, ő úgy hálálja meg, hogy csokit hoz érte.:) Vannak kompromisszumok, amikre ő tanított engem, mert én alapból egy írtó egoista ember vagyok, és nagyon jó az önkritikám:)))
Szóval mindent megoldottunk, így jött a pici. A szex is ok. A kicsi 10 óra körül alszik el, mi éjfél körül fekszünk le.
A legnagyobb változás, hogy végre rendszer van az életünkben, bár néha zavaróak a megszorítások (pl. hogy a McDonaldsból sietni kellett haza, mert a kicsi 9-kor fürdik), vagy nem mehetünk el egy esti koncertre, csak délután csavargunk. De alapjában véve így képzeltem el a gyermeknevelést és a családos életet. Nagyon fontos, hogy a férjedre is szánj időt. Mindíg mondják, hogy ha van nagyobb gyerek, vagy kiskutya a családban, azokra is kell külön időt szakítani, hogy ne érezze magát elhanyagolva. Ez a férjekre is igaz, csak ezt sokan nem veszik figyelembe. Soha ilyen anácsot nem olvastam sehol, pedig NAGYON igaz. Ez a jó házasság alapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!