Hogyan lesz így párkapcsolat és gyermek?
Figyelt kérdés
Mit lehet tenni abban az esetben, ha a férfi képtelen nemi életet élni? Szeretne családot, és nem impotens, meg nem is a méretevel van baj. Orvoshoz egyszer fordult, de neki nagyon megalázó a helyzet.2014. nov. 20. 20:11
1/26 anonim válasza:
Csak ő segithet magán.
zakemberhez el kéne vinni valahogy ha ez nemmegy akkor nem tudom mi más lehet
2/26 A kérdező kommentje:
A szakember semmit nem tudott tenni. Van olyan nő, aki elfogadna egy ilyen korais férfit? Esetleg mesterségesen lehetne saját gyereke?
2014. nov. 20. 20:21
3/26 anonim válasza:
Miért képtelen a nemi életre? Mert az okot kellene kideríteni.
4/26 A kérdező kommentje:
Korais. De annyira, hogy senki nem tud vele mit tenni.
2014. nov. 20. 20:26
5/26 anonim válasza:
Hát nem tudom, ha az én lovamat nem tudja a kovács megpatkolni akkor nem lelövöm lovat, hanem másik kovácsot keresek...
6/26 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy a szakember nem tud mit mondani rá, akkor másik orvoshoz kell menni, amíg nincs megoldás, nyilván vagy szervi, vagy lelki eredetű, amit kezelni kell (már ha lehet persze).
7/26 anonim válasza:
MI az, hogy "korais"? A google sem talál semmi ilyen problémát
8/26 A kérdező kommentje:
Az orvosok még nem talalkoztak azonnai ejakulacióval. Tehát senki nem segít.
2014. nov. 20. 20:28
9/26 A kérdező kommentje:
Nem tud megtörténni a behatolás, de még a petting sem. Volt több próbálkozás, de ezt a nők nem viselik el.
2014. nov. 20. 20:29
10/26 anonim válasza:
Ha nincs szervi oka, akkor keress meg egy szexuálpszichológust, mert ilyen esetbne kezelhetö, csak sok idöt vehet igénybe.
Egyedül mennyi ideig birod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!