Hogyan lesz így párkapcsolat és gyermek?
Úristen ! Ez megint olyan kérdés, amikor csak az összes válasz és a kérdező kiegészítő kommentjei után kezdtem megérteni, hogy mi is a kérdés. Valószínűleg a kérdező a verbális megfogalmazással is úgy van, mint a szexuális funkció megélésével, hogy gondolatban egy pillanat alatt lefuttatja, aztán az olvasó dolga, hogy nagy nehezen kihámozza a lényeget az egymásra dobált szavak közül.
A kérdést elolvasva én azt gondoltam, hogy egy házasságban élő fiatal nő panaszkodik a férjé állapotáról és nemi életükről. Aztán a hozzászólásokat és a kérdező kommentjét is olvasva döbbentem rá, hogy egészen másról van szó.
Valójában a a kérdező egy (feltehetően fiatal) férfi, aki orvosilag is egyedi esetek számító rendkívül gyors lezajlású ejaculatio preacox-ban "szenved" (korai, idő előtti magömlés). A javaslat nyilván egy pszichoszexuál terápia lehet, bár előtte ki lehetne próbálni nyugtatók alkalmazását is. Sőt, urambocsá', még egy kis alkohol is segíthet. Mindazonáltal, ha a dolog így partner nélkül lett csak "kipróbálva", akkor a helyzet nem ugyanaz, mintha egy nemi partner is jelen lenne, mert akkor arra kell figyelni elsősorban és nem a saját testre.
nemi élet nélkül gyerek lehet, párkapcsolat nemigen.
Az egy szem orvosi vizitből nem vonnék le olyan következtetést, hogy senki nem képes segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!