Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Általános iskola 6. évfolymán...

Általános iskola 6. évfolymán komolyan lehet meztelen kuki vizsgálat?

Figyelt kérdés
És ha igen,egy ilyen vizsgálaton mit csinálnak?? Mert olvastam olyat hogy fel is állíttatták a kukit és utána merev állapotban nem a gyerek hanem az orvos felhúzta,sőt a kuki tövéig húzta. Majd ezek után a többi vizsgálat is meztelen történt.

2014. okt. 14. 16:52
 81/100 anonim ***** válasza:
71%

Nem ettől lelkibeteg nem ezt írtam,hanem alapból érzékeny volt és utána még érzékenyebb lett,sok más gondja van,családi,anyukája problémás,mindent apukája csinál.

Azért 10 osztály együtt vizsgálni perverzeknek való.

Na neki futok újra 6.ban a saját gyerekdokim jött helyettesíteni az eddigi iskolaorvost(aki nagyon jó arc volt,tudta kivel hogy kell beszélni,észrevette ha gátlásosabb valaki).

És 7.ben is az én volt gyerekdokim jött helyettesíteni akit megutáltam.(de csak nálunk helyettesített mert az iskolaorvosunk nem ért rá)

De 8. ban ismét a régi iskolaorvosunk jött az jó volt.

2015. márc. 18. 20:32
 82/100 anonim ***** válasza:
71%
És nem zizi,csak nehéz korszaka van.És igen szégyenlős volt 7 évesen is,apujába bízik,mert ő rendezte folyton,ő foglalkozott vele,apuja előtt nem volt szégyenlős.
2015. márc. 18. 20:42
 83/100 anonim ***** válasza:
60%
Persze hogy nem zizi attól,hogy szégyenlős.Ne enged felhúzni magad.
2015. márc. 18. 20:45
 84/100 anonim ***** válasza:
36%
ja értem ... jó hát ez rendben van, de amit írtál, hogy "furákat beszél", na azért az igen komoly elmezavarra utal ... ezért kérdeztem rá a dologra. De persze a szégyenlősségnek is vannak fokozatai ugye ... és ennek megfelelően van amire már azt mondanám, hogy bizony patológiás, míg egy szintig persze természetes.
2015. márc. 19. 11:34
 85/100 anonim ***** válasza:
40%
Én tuti nem vennék részt rajta,vérégő az egész.
2015. márc. 27. 22:45
 86/100 anonim ***** válasza:
47%
Megtudlak érteni,nem ez a leghatásosabb módszer,ez kínos,kérdésekkel is ki lehet szűrni sok mindent és ha nincs ez a kínós szituáció akkor lehet maga a gyerek kérné hogy ránézne vagy kérdezni is merne akár.
2015. márc. 28. 17:58
 87/100 anonim ***** válasza:
36%
ha azt mondjátok hogy középiskola harmadik-negyedikben vérégő, akkor azt mondom, oké, még megértem. na de általános iskola 6. osztályában? hát jóformán ott még nincs is mit szégyellni ... most nem?
2015. márc. 28. 18:06
 88/100 anonim ***** válasza:
56%

Te gondolkozz el,egy alsós gyerekben van szégyenérzet akárki előtt nem vetkőzik már le,tág családban is csak az apja,anyja előtt,esetleg tesó,de más rokon előtt nem,strandon sem cserélné le az úszósortját.A szemérem az már pici korban van.12 éves korom előtt volt már szőrzetem.Nem olyan kicsi egy 12 éves,már kamasz,már nem akarja mutogatni magát.

Ez a középsuli 3-4 osztály vicces,ti milyen fejlettlenek voltatok már ha ebből indulsz ki?Egy 14-15 éves is már tökre magas,felnőtt fizikumú lehet,már nem kis kukac,18-19 éves már férfi testileg.

2015. márc. 29. 17:27
 89/100 anonim ***** válasza:
56%
Egy 6 éves is el tudja szégyelni magát,kellemetlenül érezni ha idegen előtt akarná levetkőztetni a szülője.12 éves nem kis gyerek,serdül már és nem feltétlenül korhoz,mérethez kötött hogy nem szeretné ha meglátnák,van aki szemérmes.Nekem sose volt kicsi.De sokal kisebb is zavarban lehet.
2015. márc. 29. 17:32
 90/100 anonim ***** válasza:
47%
Jól mondja szeméremérzet kis korban is van és a legintimebb testrészt senki nem mutogatja szívesen.Hogy ne lenne már egy 12 éves szégyenlős,meg van az a szűk kör akik előtt nem az.
2015. márc. 29. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!