Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Általános iskola 6. évfolymán...

Általános iskola 6. évfolymán komolyan lehet meztelen kuki vizsgálat?

Figyelt kérdés
És ha igen,egy ilyen vizsgálaton mit csinálnak?? Mert olvastam olyat hogy fel is állíttatták a kukit és utána merev állapotban nem a gyerek hanem az orvos felhúzta,sőt a kuki tövéig húzta. Majd ezek után a többi vizsgálat is meztelen történt.

2014. okt. 14. 16:52
 71/100 anonim ***** válasza:
26%

mennyire unalmas már ez a szűrővizsgálat ellenesség

leírtátok már 100x

juj, meglátja a többiek a kukiját? és?

tornaóra előtt az öltözőben is megláthatja

persze nem ehlyes a tömeges vizsgálat, de amennyire ti felfújjátok, az sem normális

2015. márc. 17. 17:23
 72/100 anonim ***** válasza:
55%

Más előtt húzkodni ne normális.

Mért a nők a kollega nőik előtt végeztetnek nőgyógyászati vizsgálatot,a férfiak meg a kollegák előtt urológiait?

Vagy az üzem orvos vizsgál a kollegák előtt meg alul is?

Ez sehol sem normális.

Akinek az tolja le az egész munkahelye azonos tagjai előtt.

Ha valaki ilyen szűrést akar vêgezni elmegy szakorvoshoz,akit akár maga választ ki!

Érdekes módon egy orvos sem a kollegájához megy szűrésre!

2015. márc. 17. 17:42
 73/100 anonim ***** válasza:
23%

voltál sorozáson? én igen

k.u.r.v.ár..a nem érdekelte őket hogy ki látja meg a kukidkádat

persze, lehetne diszkrétebben is csinálni, egyesével, le kéne szokni a komcsi beidegződésekről, ez igaz

de erre nem az a megdolás, hogy ne legyen szűrés

2015. márc. 17. 17:53
 74/100 anonim ***** válasza:
64%

Jó pár ismerősőm volt katona és csomó helyen nem volt pénisz vizsgálat,egy olyan volt aki azt mondta hogy neki a fenekét kellett megmutatni,elől nem,orvosnak háttal fordult kézzel széthúzta,a többség azt mondta alsóra kellett 5-10 fős csoportokba sorakozni,egyet vizsgált masik az ajtónál állt.

Mindegyik azt mondta haszontalan volt több évnyi jövedelem esett ki és semmit nem tanultak ami az életbe hasznos lenne.

De gyerekeket ne felnőttekkel hasonlíts össze!

Az intim részekre van szakorvos,a felnőtt ember is oda megy el,nem az üzemorvosához.

2015. márc. 17. 18:09
 75/100 anonim ***** válasza:
63%

Én senkit nem vezetek félre, mert a vizsgálaton kötelező részt venni! Kizárólag te teszed ezt, amikor mást állítasz.

És nem állítom azt sem, hogy a szülőnek nincs beleszólás (ezt is pontosan tudod, mert már megbeszéltük)! A szülő dönti el, hogy milyen iskolába íratja a gyerekét, tehát közvetve az orvost is megválasztja. Illetve írásban nyilatkozhat arról, hogy a kötelező vizsgálatok egy részét vagy egészét az általa választott házi gyermekorvosnál vagy szakorvosnál végezteti el és ilyenkor köteles erről gondoskodni. Tehát ez sem jelenti azt, hogy a vizsgálat nem kötelező!

A tömeges vizsgálatokkal,ahogy már mondtam, én sem értek egyet és az nem is szabályos.

2015. márc. 17. 18:17
 76/100 anonim ***** válasza:
67%

Én a hátam közepére sem kívánok ilyen kukivízitet,nagyon égő volt az egész,6.-ban volt de többet sosem engedtem,mindenki szaru érezte magát,senki nem tudott róla csak lestünk hogy vedd elő azt se tudtuk mit akar,apámék se hallottak errő és más orvos jött,az én orvosom jött azóta rühelem és utána orvost is váltottam,nem bírtam ránézni,utána megint ő jött de senki nem engedte neki,a mi dokink aki 8. ba visszajött ilyet nem tett soha kérdezett helyette.

Sok értelme van ha megutaltatják magukat.

Katonaság hogy jött ide?

2015. márc. 17. 18:20
 77/100 anonim ***** válasza:
58%
Nagyon megutáltam őket nagyon meggondolom hogy ha bajom van elmenjek orvoshoz ki tudja mit csinálnak majd,a legjobb haverom meg lelkibeteg lett ő mindig is szégyenlős volt mondta 7 évesen a szülei előtt is eltakarta a lomposát.Furákat beszél.
2015. márc. 17. 18:30
 78/100 anonim ***** válasza:
39%
unom a témát, piros x
2015. márc. 17. 18:33
 79/100 anonim ***** válasza:
46%
komolyan bezizzent a haverod ettől? na megnyugtatlak, akkor az nem ettől zizzent be, ez csak egy tünete valami más "zizzenésnek" :D ne haragudj, d e egy 7 éves gyereknél annyira nem normális h a szülei előtt takargatja magát. és azt még el is hinném, hogy azt mondod "lelkibeteg" lett amiért mások előtt vizsgálták, de hogy "furákat beszél", azaz kompletten megzakkant, na ez azért meredek .... most nem? azért tán nem ekkora trauma az egész, de még akkor se, ha 10 osztályt egyszerre vizsgálnak (úgy értem, attól se "zizzen be" ilyen mértékben" vki ...). azért ez ismét a ló másik oldala.
2015. márc. 18. 20:10
 80/100 anonim ***** válasza:
76%
76-os: leírod úgy is, hogy értsem? ki jött és ki ment? meg mi volt az orvosokkal?
2015. márc. 18. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!