Általános iskola 6. évfolymán komolyan lehet meztelen kuki vizsgálat?
mennyire unalmas már ez a szűrővizsgálat ellenesség
leírtátok már 100x
juj, meglátja a többiek a kukiját? és?
tornaóra előtt az öltözőben is megláthatja
persze nem ehlyes a tömeges vizsgálat, de amennyire ti felfújjátok, az sem normális
Más előtt húzkodni ne normális.
Mért a nők a kollega nőik előtt végeztetnek nőgyógyászati vizsgálatot,a férfiak meg a kollegák előtt urológiait?
Vagy az üzem orvos vizsgál a kollegák előtt meg alul is?
Ez sehol sem normális.
Akinek az tolja le az egész munkahelye azonos tagjai előtt.
Ha valaki ilyen szűrést akar vêgezni elmegy szakorvoshoz,akit akár maga választ ki!
Érdekes módon egy orvos sem a kollegájához megy szűrésre!
voltál sorozáson? én igen
k.u.r.v.ár..a nem érdekelte őket hogy ki látja meg a kukidkádat
persze, lehetne diszkrétebben is csinálni, egyesével, le kéne szokni a komcsi beidegződésekről, ez igaz
de erre nem az a megdolás, hogy ne legyen szűrés
Jó pár ismerősőm volt katona és csomó helyen nem volt pénisz vizsgálat,egy olyan volt aki azt mondta hogy neki a fenekét kellett megmutatni,elől nem,orvosnak háttal fordult kézzel széthúzta,a többség azt mondta alsóra kellett 5-10 fős csoportokba sorakozni,egyet vizsgált masik az ajtónál állt.
Mindegyik azt mondta haszontalan volt több évnyi jövedelem esett ki és semmit nem tanultak ami az életbe hasznos lenne.
De gyerekeket ne felnőttekkel hasonlíts össze!
Az intim részekre van szakorvos,a felnőtt ember is oda megy el,nem az üzemorvosához.
Én senkit nem vezetek félre, mert a vizsgálaton kötelező részt venni! Kizárólag te teszed ezt, amikor mást állítasz.
És nem állítom azt sem, hogy a szülőnek nincs beleszólás (ezt is pontosan tudod, mert már megbeszéltük)! A szülő dönti el, hogy milyen iskolába íratja a gyerekét, tehát közvetve az orvost is megválasztja. Illetve írásban nyilatkozhat arról, hogy a kötelező vizsgálatok egy részét vagy egészét az általa választott házi gyermekorvosnál vagy szakorvosnál végezteti el és ilyenkor köteles erről gondoskodni. Tehát ez sem jelenti azt, hogy a vizsgálat nem kötelező!
A tömeges vizsgálatokkal,ahogy már mondtam, én sem értek egyet és az nem is szabályos.
Én a hátam közepére sem kívánok ilyen kukivízitet,nagyon égő volt az egész,6.-ban volt de többet sosem engedtem,mindenki szaru érezte magát,senki nem tudott róla csak lestünk hogy vedd elő azt se tudtuk mit akar,apámék se hallottak errő és más orvos jött,az én orvosom jött azóta rühelem és utána orvost is váltottam,nem bírtam ránézni,utána megint ő jött de senki nem engedte neki,a mi dokink aki 8. ba visszajött ilyet nem tett soha kérdezett helyette.
Sok értelme van ha megutaltatják magukat.
Katonaság hogy jött ide?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!