Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Általános iskola 6. évfolymán...

Általános iskola 6. évfolymán komolyan lehet meztelen kuki vizsgálat?

Figyelt kérdés
És ha igen,egy ilyen vizsgálaton mit csinálnak?? Mert olvastam olyat hogy fel is állíttatták a kukit és utána merev állapotban nem a gyerek hanem az orvos felhúzta,sőt a kuki tövéig húzta. Majd ezek után a többi vizsgálat is meztelen történt.

2014. okt. 14. 16:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/100 anonim ***** válasza:
35%

hát én azt mondom, h nem véletlenül van az a 18 éves korhatár, amitől valaki "nagyfiú". értem én h szeméremérzet, na de nemá a saját nemű osztálytársai vagy évfolyamtársai előtt akarjon szégyenlősködni, mert az meg már beteges. majd 18 éves kora után persze úgy teszi tönkre az életét ahogy akarja, de az alatt kiskorú, így sztem sokaknál még jót is tesz, ha kicsit visszavesznek abból a hatalmas arcból amit már akár 16 évesen képesek tanúsítani, aztán semmi tisztelet se szülő se tanár se orvfos iránt. de szeméremérzet meg hogy neki jogai vannak na az van, hogyne ...

komolyan az ész megáll na

2015. ápr. 1. 19:27
 92/100 anonim ***** válasza:
83%

Pont hogy nem mernek dumálni,nincs nagy arcuk igazából ebben a helyzetben látszik igazán,hogy még igen csak fiatalok,mert nem merik azt mondani hogy egyesével végezzék el,vagy paraván mögött ezt az egy vizsgálatot.

Itt nem arról van szó főként hogy meglátja a nemiszervét a másik.Tehát nem egy sima levetkőzésről.

Hanem arról hogy intim vizsgálat ez,ahol van hogy az orvos,bár ez ritka a herêket is megnyomkodja,maga húzza hátra a fitymát vagy húzatja hátra,merevedés fordulhat elő stb,én nem hinném hogy ha nyomogatják,húzkodják a nemiszervet az bárkinek is látnia kellene.Ez a része az amihez közönségre nincs szükség.

Az orvos tiszteletlen ebben az esetben ha ezt nem paraván mögött végzi,hiszen saját családjával,magával szemben ezt nem tenné meg.

2015. ápr. 1. 20:01
 93/100 anonim ***** válasza:
76%

Az beteges ha mások előtt képesek ennyire intim vizsgálatot elvégezni.Van ahol ágyra felfeküdve vizsgálnak,heréket nyomkodva,péniszt ekkor a has fele fektetve,fitymat húzkodva,húgycsőt széthúzva stb.Ez egy természet ellenes helyzet.Ahol minden féle baki előfordulhat.

Ahogy szülője előtt nem szeretne senki így lenni,vagy álló pénisszel mutatkozni úgy osztálytárs előtt sem.

Itt nem arról van szó hogy leveszi a boxert és természetes állapotában meglátja az osztálytárs.Itt egy igen intim vizsgálatról van szó aminek menete és az ott előfordulható helyzetek nem tartoznak másokra.

2015. ápr. 1. 20:07
 94/100 anonim ***** válasza:
49%
Ti vagytok a betegesek b..szki hogy éVek ota ezen lovagoltok.Ez màr tényleg nem normàlis.
2015. ápr. 10. 11:20
 95/100 anonim ***** válasza:
82%

De bas szus ezek a kérdések minden évben előjönnek és mindig aktuális.

Bàr ez a kérdés kamu,mert a vêgén mindent összekamuzott a gyerek.Ezt ên se bírom.

2015. ápr. 10. 21:48
 96/100 anonim ***** válasza:
57%
végre valaki másnak is feltűnik, hogy enyhe túlzás ez a sok nyavalygás. Én továbbra is egyértelműen azt mondom h 18 alatt az iskola és a szülő felelőssége a gyerek egészségének megőrzése, prevenció, egyebek, és ha az adott körülmények között éppen 10-esével tudnak csak vizsgálni, akkor úgy vizsgálnak. Senki nem halét még bele abba, hogy a haverja meglátta a kukacát. Vagy igen? mert akkor javítsatok ki, ha van erről infótok, de én még nem hallottam. A nyámnyilaságot meg el kéne felejteni és ennyi, kérdés megoldva.
2015. ápr. 11. 08:37
 97/100 anonim ***** válasza:
60%
Nem enyhe túlzás, hanem már nagyon unalmas ez a sok hiszti!!ráadásul olyanokat találnak ki, ami nem is igaz, hogy általánosban a lányok punciját viszgálják egymás előtt....könyörgöm, hát nincs is semmiféle puncivizsgálat!!hát besz.rás!!!de szerintem egyesek tényleg erre izgulnak fel!sok beteg van itt a gyakorin.
2015. ápr. 11. 14:50
 98/100 anonim ***** válasza:
30%
Nemcsak vizsgálják! Ha nem tetszik a doktornak, lenyisszantja egy sövényvágóval. Aztán megfőzik levesnek.
2015. ápr. 11. 19:28
 99/100 anonim ***** válasza:
76%

Nem minden kamu amit olvasol.Bár sokan szórakozásként írnak ki ilyen jellegű kérdéseket.Itt az êlő pl.

Nő kollegám is beszêlt róla hogy nekik benêztek az alsóba,lehúzatták velük,de nem értek hozzá,de nagyon ciki volt.

Csajok ugyanúgy nem szeretnêk a mellük mutogatni a többi lánynak.Mert attól hogy a 60%-osnak mint írta sosem kellett melltartót,bugyit levetnie a legtöbb lánynak a melltartót ke kell vennie.

Könnyen dumál ő aki mint írta sosem tapadztald diákként ilyet.Nem biztos hogy tetszett volna neki a tömeges mustra vizsgálat.

És bizony megvalósítható a kulturált,egyenként törtênő vizsgálat.

Az orvosok is tanultak beteg jogi etikát,nekik is van szabály arra mit kell betartani és bizony alkalmazni is kellene!

A kamu kérdést én se bírom!

2015. ápr. 11. 21:36
 100/100 érdeklődőolvasó válasza:
100%
Már a 11.et taposom de egyszer nem volt ilyen, sőt semmilyen vizsgálat egyedül gericet néztek de csak 2 évente
2015. nov. 23. 17:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!